Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ја би играл:1. Нотар,2. Одјавуваш таблици во МРТ (толку од тебе)3. Он си вади пробни во АМСМ и си пичи во тетово.
ja nema da mu dozvolam da dae 2500 denari za pola saat vozenje do tetovo.
Цитат: achtung на 25 Април 2016, 15:23:11 pmПосле одјава нема да смее да вози, затоа има варијанта да ти ги пушти таблиците кога ќе стигне, да вози на свој ризик или евентуално да си извади пробни што мислам дека нема да сака пошто се 2500 денари.znaci1.notar2.ideme do tetovo so momentalnite tablici3.jas vo mrt gi odjavuvam tablicite. covekot nemora da doagja do skopje?4.tolku od mene? tetovecot posle si ja nosi na tehnicki i da si izvadi novi tablici?
После одјава нема да смее да вози, затоа има варијанта да ти ги пушти таблиците кога ќе стигне, да вози на свој ризик или евентуално да си извади пробни што мислам дека нема да сака пошто се 2500 денари.
znaci1.notar2.ideme do tetovo so momentalnite tablici3.jas vo mrt gi odjavuvam tablicite. covekot nemora da doagja do skopje?4.tolku od mene? tetovecot posle si ja nosi na tehnicki i da si izvadi novi tablici?
Stavete eden clen vo kupoprodazniot dogovor deka on moze sam da gi odjavi tablicite, toa e dovolno. Koga saka neka si gi odjavi on posle.
Секако дека може, ама најчисто и најбрзо е она јас што го напишав - од гледна точка на продавачот на колата. Да не се замараш одпосле.