Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
значи не сакам колата да биде со повеќе од 50-60к км. Мерцедес од 2006та со 200к не е мој избор. пушти линк од пасатот ако имаш да го видам
Цитат: Champ1on на 23 Ноември 2013, 19:50:27 pmзначи не сакам колата да биде со повеќе од 50-60к км. Мерцедес од 2006та со 200к не е мој избор. пушти линк од пасатот ако имаш да го видам http://forum.carclub.mk/index.php/topic,10823.0.htmlПовели, со здравје да си ја возиш.
Дали некој е запознаен со процедурата за купување на половно возило од Грција?Кои документи се потребни, како оди целата постапка. Можи по ПП.
Дури мислам и дека имаше по огласиве наши некое со ЦД, може да се смени без проблем, но јас ако би мењал, би мењал за афтермаркет, со УСБ и сл погодности. Има соодветна маска за шалт таблата за да си вградиш какво сакаш радио:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Или нешто вакво:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Treba dobar majstor za Fiat dizel da ja proveri, ako znaete nekoj koj moze da napravi celosna proverka na kolata bi bil blagodaren
Цитат: Scorpion на 30 Декември 2013, 12:09:14 pmTreba dobar majstor za Fiat dizel da ja proveri, ako znaete nekoj koj moze da napravi celosna proverka na kolata bi bil blagodaren Аутомобиле СК си плаќаш и се ти проверуваат професионалци.
Цитат: Bugar на 30 Декември 2013, 13:52:35 pmЦитат: Scorpion на 30 Декември 2013, 12:09:14 pmTreba dobar majstor za Fiat dizel da ja proveri, ako znaete nekoj koj moze da napravi celosna proverka na kolata bi bil blagodaren Аутомобиле СК си плаќаш и се ти проверуваат професионалци.Profesionalizmot na Automobile SK imav prilika da go uvidam licno. POIM NEMAT.