Автор Тема: BMW 1 Series M Coupe  (Прочитано 6833 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
BMW 1 Series M Coupe
« на: 08 Декември 2010, 21:53:37 pm »
Никад не сум бил некој фан на Бемвејци.. Али ова изгледа многу добро, и би требало да биде околу 340 коња. Сексиљаво изглеа, а и изглеа после тие грдосиите X5M и X6M, некој кај Баварциве се освестил..

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: BMW 1 Series M Coupe
« Одговори #1 на: 11 Декември 2010, 16:07:43 pm »
Покрај другото, она што ми паѓа во око кога гледам некое BMW e поставеноста на предното тркало. Гледајте само колку мал простор има од предниот дел на браникот до тркалото.

« Последно менување: 11 Декември 2010, 16:10:19 pm Cuore Sportivo »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #2 на: 11 Декември 2010, 18:19:02 pm »
И официјални фотки..

Ептем добро изгледа. Ептем - вака не ми фатило око од прва BMW којзнае од кога.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #3 на: 11 Декември 2010, 18:50:53 pm »
Дури и ја ќе се согласам дека Бимеров убоо личи. Регуларната изведба не ми се свиѓа, ама ич, ни купето, ни хечбекот, ама ова е некако неурозно :)
Со оглед на тоа што до сеа, у задниве скоро 30 години, само 3 Бимери ми се свиѓале, ме радува што ова е број 4, и конечно ја мрднуе листата од статус-кво.
Ако некој го интересира, БМВ 3 од 80 и некоја година, БМВ 5 последна изведба од „Бондовската“, таму у 90тите, и купе варијантата на последната 3ка. Све друго
ми било мање-више одвратно. Што нормално, не значи дека го порекнувам како возило, туку само како изглед.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #4 на: 11 Декември 2010, 19:00:05 pm »
Дури и ја ќе се согласам дека Бимеров убоо личи. Регуларната изведба не ми се свиѓа, ама ич, ни купето, ни хечбекот, ама ова е некако неурозно :)
Со оглед на тоа што до сеа, у задниве скоро 30 години, само 3 Бимери ми се свиѓале, ме радува што ова е број 4, и конечно ја мрднуе листата од статус-кво.
Ако некој го интересира, БМВ 3 од 80 и некоја година, БМВ 5 последна изведба од „Бондовската“, таму у 90тите, и купе варијантата на последната 3ка. Све друго
ми било мање-више одвратно. Што нормално, не значи дека го порекнувам како возило, туку само како изглед.
Паметен одговор се гледа. Поружно нешто од стандардниот е само Санг Јанг... Ова делува океј. Можда е и субјективно заради тоа што има асален мотор... Преку славните зборови на Џереми: „БМВ се добри коли, ама од што искључиво кретеноиди ги купуваат ќе ти се отсвиѓаат.„ Со која што реплика апсолутно се сложувам.
е46 ftw!!!

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #5 на: 11 Декември 2010, 22:15:19 pm »
Сега оваа изјава на Кларксон важи за Ауди, мислам дека и самиот има такво нешто кажано :)

Иначе јас го сакам БМВ, така да не сум изненаден што ми се допаѓа и ова. Само бојата ми е многу лоша... У секој случај конечно им текна да направат М1.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #6 на: 12 Декември 2010, 04:38:03 am »
За жал, колите не се криви што кретеноиди ги возат, без разлика дали е за БМВ, Ауди или што и да е... Иначе да, и јас ја поштувам изјавата на Џереми, и поприлично се согласувам со нејзе, поготово сега, за Ауди, пошто имам неколку возено, и се одлични коли, меѓутим, тоа што боли, е коа ке видам некое бесно убаво Ауди, стално испаѓа некоја набилдана кељава појава да го вози. Хепа, тоа е тоа :)
Кол ми ќорав, али на некој перверзен начин ми се свиѓа бојава... Не знам зашто, али ми се свиѓа :) Исто као рецимо, дреч зелен Форд Фокус РС што ми се свиѓа :D
Или на пример, тоа оранж варијантата на СТ Фокусот... Не знам зашто, ама ми праи мерак :)
E46 некако дазнт пуш мај батнс :) Не дека е лоша или нешто мислам, скраја да е... Еве да речеме, визуелен импакт врз мене 6/10.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #7 на: 14 Декември 2010, 13:38:03 pm »

Eve go mojot omilen bimer..i po izgled..i po ponudeni motori.

Vo vrska so BMW 1 M, na motorot smesno e da se baraat zabeleski, a  dizajnot e daleku od najdobroto sto moze BMW.
« Последно менување: 14 Декември 2010, 13:44:33 pm Stratro »

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #8 на: 15 Декември 2010, 03:35:05 am »
Добар избор! А бојава некако ми наликува на некоја што ја видов во скоро време :)
Ама пак не ја менувам горенаведената листа :) Никад не ми била нешто посебно 8цава.
За моторизација, нема муабет, пошто БМВ си е БМВ... Саде уживање и задоволство во вожња.
Е сеа за дизајнот... Барем работиве тргнаа на поарно... Мислам... За име Божје...
Пред некое време дизајнот на еден „автомобил“ го имаа комплетно базирано на ретардирана свиња со Паркинсонова болест.
Еве на кое богохулие мислам...

Отсутен rafiki

• Почетник
  • *
  • Пораки: 46
« Одговори #9 на: 15 Декември 2010, 16:04:42 pm »
Добар избор! А бојава некако ми наликува на некоја што ја видов во скоро време :)
Ама пак не ја менувам горенаведената листа :) Никад не ми била нешто посебно 8цава.
За моторизација, нема муабет, пошто БМВ си е БМВ... Саде уживање и задоволство во вожња.
Е сеа за дизајнот... Барем работиве тргнаа на поарно... Мислам... За име Божје...
Пред некое време дизајнот на еден „автомобил“ го имаа комплетно базирано на ретардирана свиња со Паркинсонова болест.
Еве на кое богохулие мислам...

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Imam videno vakvo vo skopje. :) Kako dzip izgleda :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #10 на: 15 Декември 2010, 18:05:20 pm »
Јас за среќа сеуште немам видено нешто вакво. И мирно спијам.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #11 на: 16 Декември 2010, 02:48:22 am »
Imam videno vakvo vo skopje. :) Kako dzip izgleda :)

Јас го немам видено (фала Богу), а тебе би ти препорачал да тркнеш до очно, за секој случај да се провериш... После и на психолог малце, пошто ваква глетка може комплетно да те деаранжира и да ти го хакне генетскиот код :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #12 на: 15 Јуни 2011, 09:56:34 am »

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #13 на: 15 Јуни 2011, 13:23:32 pm »
Па можеле и со моторче од M3 да го опремат, ништо лошо немало да се деси. :)

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #14 на: 15 Јуни 2011, 13:44:50 pm »
И официјални фотки..

Ептем добро изгледа. Ептем - вака не ми фатило око од прва BMW којзнае од кога.

ГРДОТО ПАЈЧЕ ...