Ако примети од кога се убаци ти со твоето однесување во стилот тој што се сомнева треба да докажува се усра темава. Прекини да бидеш арогантен и почни да комуницираш нормално.
Кога си нервозен подобро е да се поштедиш себе и нас и да не се логираш на форумов.
Ама по се изгледа македонското царува овде. Колективно. Коментари од типот усра и слично кажи ми ти мене дали доликува? Каде е модератор да бриши вакви уличарски коментари како твојов?
А дали сум арогантен тоа не си ти во состојба да процениш. Тебе секој еден културен и принципиелен ќе ти делува арогантно, бидејќи гледам уличарски жаргон користиш. Литературниот говор и темелниот пристап во државава секаде делува арогантно, познато ми е.
А освен тоа, дома можеш да наредуваш и даваш идеи што да прават. Овде за мене си небитен минувач. Тркни до кајгана со твојот речник.
Јас дадов предлог да се додадат тие плочки, да појаснам само за остнатите културни членови. Цената им е багатела на ebay.co.uk. Се што треба да се направи е да се најдат според моделот на возило во каталог. Има огромен избор и се одлични, а имаат и одлични рецензии. Се работи за стандардни, евтини, квалитетни плочки по супер цена со достава до дома.