Автор Тема: Европско првенство во ракомет.  (Прочитано 86596 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Европско првенство во ракомет.
« Одговори #615 на: 23 Јануари 2018, 16:26:49 pm »
Никој да го пофали Justin Timberlake Lookalike Contest Winner (голманот на Шпанија) што бранеше како луд а?

Не е дека немавме шанси или дека до толку слабо играа (иако претераа со грешки у подавање), ама оној со одбраните секоја надеж ја закопа... Му ибам ненормалниот
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Одг: Европско првенство во ракомет.
« Одговори #616 на: 23 Јануари 2018, 16:27:11 pm »
Јас сакам да победиме и ќе си навивам за нашите.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #617 на: 23 Јануари 2018, 16:33:31 pm »
Никој да го пофали Justin Timberlake Lookalike Contest Winner (голманот на Шпанија) што бранеше како луд а?

Не е дека немавме шанси или дека до толку слабо играа (иако претераа со грешки у подавање), ама оној со одбраните секоја надеж ја закопа... Му ибам ненормалниот
Ниту нашите не беа лоши и Борко одпро почна добро,а Митревски веќе одлично бранеше,незнам дали некој би си допуштил да се пожали.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #618 на: 23 Јануари 2018, 17:06:02 pm »
Борко имаше некои 7/20икусур (33%), Митревски имаше 14/30. Далеку од лошо, особено за Митревски. 

Не ја пратев од почеток, а после не ми текнало да побарам, зошто Миркуловски не играше?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2765
« Одговори #619 на: 23 Јануари 2018, 17:47:40 pm »
Taktikite zavrsija, vecerva sve sto imame sve ke se ispuka.
Odime na pobeda :)

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #620 на: 23 Јануари 2018, 17:53:41 pm »
ЗА дуеот со Шпанија малку од моја гледа точка...
-Ако Кире се повреди,зошто воопшто не влезе ни Миркуловски,ни Јоновски во одбрана,Стојанче веќе при крајот ради шо се повреди ПЕшевски...
-Немаше никакви измени одбрана,напад
-Не се свика никаков тајм аут...

Да играа нашите нормално,Шпанија требаше да изгуби со 5 разлика најмалку(ако играа онака како шо играа),пошо и тие имаа многу грешки,како и да е вечер ке видиме шо ке биди.
Се согласувам со Мече тоа и мене не ми е јасно ај да пробаа се што можеше никој немаше да им замери за поразот вака остануваат мн прашања отворени..... Нашите голмани да не беа со одбраните ќе имаше далеку поубедлива победа Шпанија тие ни беа светла точка на натпреварот особено Митревски со 14 шута одбранети .....

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
« Одговори #621 на: 23 Јануари 2018, 18:04:50 pm »
Продадена беше. Одма ги проваливме:

Ако губат, местена е, нема друго ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #622 на: 23 Јануари 2018, 18:36:43 pm »
Сo Чесиве ќе се испукaaт сите кaрти зa пoбедa. Е пoсле сo Дaнците...ќе дишaт нa шкрги.
Нек је сa сречoм.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
« Одговори #623 на: 23 Јануари 2018, 18:38:29 pm »
Денес со сите сили. Инаку зашто не играл миркуловски, и тој има ситна повреда која ја влече цело европско. Раул не сака да ризикува и да го загуби и Миркуловски до крајот на првенството. Да бидеме реални без Кире немаме никакви шанси против Шпанија. Тоа сите го знаат. Затоа и Раул се предаде кога се повреди Кире на 6 разлика. Немаше никаква смисла да запиња за да ги стигнат, можеше само уште некој да заработи повреда. А вака клучните играчи добро се одморени за Чешка па ке видиме што ке биде. Гледајте Словенија-Шпанија, добра утакмица!

Sent from my MI 4S using Tapatalk

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
« Одговори #624 на: 23 Јануари 2018, 18:59:43 pm »
Ако Борко на старт е дрво, не брани, победена е сигурно вечерваа... ако се разбрани, ојдовме по петлите. Со Словенија, Црна Гора, Германија дрво беше, па до каде догураа :)

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #625 на: 23 Јануари 2018, 19:16:16 pm »
Денес со сите сили. Инаку зашто не играл миркуловски, и тој има ситна повреда која ја влече цело европско. Раул не сака да ризикува и да го загуби и Миркуловски до крајот на првенството. Да бидеме реални без Кире немаме никакви шанси против Шпанија. Тоа сите го знаат. Затоа и Раул се предаде кога се повреди Кире на 6 разлика. Немаше никаква смисла да запиња за да ги стигнат, можеше само уште некој да заработи повреда. А вака клучните играчи добро се одморени за Чешка па ке видиме што ке биде. Гледајте Словенија-Шпанија, добра утакмица!

Da intersna utakmica Slovenija dobro se drzi  so Spanija....ova trebase i nie da go pokazeme ne se nesto posebni Spancite

Sent from my SM-A320FL using Tapatalk

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #626 на: 23 Јануари 2018, 19:24:13 pm »
Јас тврдам дека со Кире ке ги тепавме шпанците ама тоа е што е.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #627 на: 23 Јануари 2018, 19:32:53 pm »
Кире и Миркулoвски. И дa, гoлмaнoт нa Шпaнијa дa брaнеше кaкo сегa сo слoвенците. Не утепa нaс.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #628 на: 23 Јануари 2018, 19:40:39 pm »
Е сеа по и Борко и Митревски ги утепаа Шпанците.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.