Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Електрични автомобили – најголемата измама што светот ја видел?Дали некој некогаш размислувал за ова?„Ако сите автомобили беа електрични... ""И ако бевме заглавени во три часовен сообраќаен метеж на студ од виулица, батериите целосно ќе ни изумреа.Затоа што во основа нема греење кај електричните автомобили.И да си заглавен на улица цела ноќ, без батерија, без греење, без бришачи, без радио, без GPS, батеријата одамна умре.Можете да се обидете да повикате брза помош и да ги заштитите жените и децата, но тие не можат да дојдат на помош затоа што секој пат е затворен и секој полициски автомобил веројатно ќе биде електричен.И кога патиштата ќе бидат блокирани од илјадници паркирани автомобили, никој нема да може да се движи. Како да ги наполните батериите на местото?Истиот проблем е и за време на летните одмори со сообраќајниот метеж.Можноста за вклучување на климата во електричен автомобил не би била достапна само за кратко време. Батериите ќе ви умрат за секунда!Се разбира ниту еден политичар или новинар не зборува за тоа, но тоа ќе се случи.
Цитат: n1kola на 21 Јануари 2022, 12:57:58 pm Елај накај Битола, да видиш шо е снег Ако се качиш на Плетвар Да стекнам искуство прво, малку ми е чудно/ново задна и снег.Цитат: Silvester на 21 Јануари 2022, 13:13:59 pm@зоки-златен кај е ова сликано?@n1kola да не имаш поминато денеска на Плетвар? Јас вечер ќе го качувам па да знам отприлика каква е состојбата. Додуша пред 1.5 месец го качував со бемве на воопшто нерасчистен снег и немав мака да тргнам од место и на најстрмните места Кучково.Цитат: loopz на 21 Јануари 2022, 13:21:25 pmЦитат: зоки-златен на 21 Јануари 2022, 12:44:31 pmBMW на снеК (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од кај ти е тркачкава санка и kokoparyeСигурен сум дека од Банско ги земав, околу 50 лева таа со воланчето, таа другата поевтина ќе да беше.
Елај накај Битола, да видиш шо е снег Ако се качиш на Плетвар
@зоки-златен кај е ова сликано?@n1kola да не имаш поминато денеска на Плетвар? Јас вечер ќе го качувам па да знам отприлика каква е состојбата. Додуша пред 1.5 месец го качував со бемве на воопшто нерасчистен снег и немав мака да тргнам од место и на најстрмните места
Цитат: зоки-златен на 21 Јануари 2022, 12:44:31 pmBMW на снеК (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од кај ти е тркачкава санка и kokoparye
BMW на снеК (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Кучково, Рамно на СЦГ, Ајватовски рид со Мршевски борови, има ехее места освен Водно.
Цитат: loopz на 21 Јануари 2022, 13:21:25 pmЦитат: зоки-златен на 21 Јануари 2022, 12:44:31 pmBMW на снеК (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од кај ти е тркачкава санка и kokoparyeСигурен сум дека од Банско ги земав, околу 50 лева таа со воланчето, таа другата поевтина ќе да беше.
Малце неписменоќа од комшилукhttps://mobile.twitter.com/mavkoo/status/1484906713677537284?s=20