[/img][/img]
Знам кој е насловот и за што се работи у темата, само што пак ќе кажам, според мене, овие возила не треба да се уништуваат со "JDM", "Rice" или што ти ја знам кој стил. Самите по себе се стил, нема зашто да се унаказуваат како избеглици од Fast & Furious.
Не викам дека не изгледаат убаво со тоа што им го направиле, туку дека според мене, нема зашто на овие коли да им се прават такви дотерувања.
тоа е тоа за кое јас погоре го напишав ова за мерцедесот:
па не баш... смешно изгледа...
иако би се согласил дека на овој мерцедес, што го постираше зеро, и некако му личи да биде спуштен т.е. флекосан до доле:

ама ке се согласам дека олдтајмерите и класиците не се за ваков стил. не за џабе постои цела една огромна листа како да се добие на квалитет и перфектен изглед за едно олдтајмер возило да личи на бараното... во него никако не е спуштање...
како што викаше еден мој пријател, од секое дрвце, не бива шупелка (кавалче)...
Мартин немаш право да подјебаваш било кого на форумов, олабави од коментирање на секој втор пост на онак, макар и да те нервира и иритира, особено кога нема никаква врска со тебе.
На крај пријави на модератор па ако треба ќе реагираме.
Тогаш форсирајте што побрза имплементација на нов софтвер на форумот за да се блокираме меѓусебно со господинот и среќно и весело да продолжам да не ви создавам причини за бришење.
додека да се случи тоа, воздржувај се, и јас го чекам тој софтвер да се конечно појави имам неколку кои би ги блокирал... а воздржувај се затоа што ниеднаш должен нема да ти останам, на ниедна провокација или подјебавање... некој пат и ке те здоболи тоа што ке ти го кажам, а верувај, несакам да те навредам или да те заболи. млад си и тоа ваљда еден ден ке сватиш, зашто иако толку напаѓаш, јас ќутам... а и баш ми е мило што и други приметуваат дека а се појавиш на форумов, твоето пишување се состои на скоро секој мој пост одговарање на несоодветен начин. прибери си го јазикот (прстите) те молам... за општо добро на сите на форумов...