Ludi Kure
Види, да не се разбираме погрешно. Мене Октавијата многу ми прави ќеф. Сум ја возел и ме возеле, но сум возел и возам други возила во нејзината класа и поголеми. Чисто како споредба со другите, Октавијата е меѓу најмалку стабилните. Седни во Фокус и повози се по тој истиот пат со кривините Охрид-Гостивар, ќе видиш колкава разлика има.
За возењето на снег и мраз со летни гуми, пак ќе си стојам на претходно кажаното. Исти к*рац ти е со што кола ќе возиш на снег ако имаш летни гуми. Да не ти се случи да треба да закочиш апансас затоа што се возиш во санка. Ако можеш да си дозволиш 250 евра, стави си зимски гуми наредната сезона (предлог Сава Ескимо) и ќе видиш разлика како меѓу ден и ноќ во тоа што го нарекуваш стабилност на снег.
aj ti sedni pa kazuvaj posle
Ај важи.
normalno deka sum sednal i kazuvam ne sum kolsar da se praam pameten
i ne vikam deka neso kolata e pojaka od a8ca
Тогаш лошо си се изразил, бидејќи претходниот муабет ти беше токму тој дека откако ќе седнеш да се возиш во СуперБ нема да сакаш да влезеш во А8.
sedni da vozis ili da se vozis na zadno u superb be brat posle toa ni u passat ni u audi a8 nema da sakas da sedis...pozz
Извини, ако изгледаше мојот коментар како напад, ама мене искрено ме насмеа коментарот. Сум се возел и во А8 и во Ѕ8, но и во СуперБ (со средно ниво на опрема). СуперБ-от е комотен и елегантен, ама не е ни приближно дораснат на овие погореспомнатите, ниту пак е направен да им биде конкуренција. Сосема подруго е чувството кога се возиш во луксузот, комфорот и перформансите на А8 или Ѕ8.
nego sakam da kazam deka za parite e ludnica a i me zaprepasti so nejzinata udobnost kolata e ogromna(mnogu imaat dobieno so toa sto zadnite vrati se ogromni i se otvaraat so se leptirceto sto e retkost na site tie vozila)
Абсолутно се согласувам со ова. За тие пари колку што кошта СуперБ со основно и можеби средно ниво на опрема неможеш да купиш подобро возило. Бест Бај е во таа класа, доволно квалитетно за да не ги одврати и оние кои се пицајзли и дизајнот и е релативно современ, елегантен и агресивен за да им се допадне на пошироката маса купувачи.