Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 193
Јас си зедов афтермаркет, теписон дебел 1 см. Гумиран одоздола, по нарачка за Лансер. Не е баш најдобро скроена форма, ама се супер. После 2 год немаат ни малку оштета од користење.
Цитат: osmica8 на 11 Јануари 2012, 15:18:43 pmЈас си зедов афтермаркет, теписон дебел 1 см. Гумиран одоздола, по нарачка за Лансер. Не е баш најдобро скроена форма, ама се супер. После 2 год немаат ни малку оштета од користење. Каде по нарачка? Ми требаат нови за алфава...
Moite se gumeni odozdola so kilim koj se zakopcuva/otkopcuva na metalni nitni pa taka imam i gumeni i platneni vo eden set.Zimno vreme sega go vadam kilimot i ostanuva amo gumenata patosnica.Gi zemav od Tip Top pred poveke od godina i pol i dosta kvalitetni se pokazaa do sega.
Abe luge se znae gumenite se poarni, ima gumeni kako vo na Ivana fiestata napraveni si se kako kalapce, ni voda ispaga ni nisto, samo koa ke imas vreme zemi isturi ja vodata i nemas maka
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Имам платнени патосници, ама за зима се беља работа. Кога ја перам колата 2 дена дома ги сушам следен пат гумени, точно дека платнените поубаво изгледаат ама неможам да ги чекам 2 дена да се исушат после секое перење
Цитат: Tome-Colt на 12 Јануари 2012, 21:34:26 pmИмам платнени патосници, ама за зима се беља работа. Кога ја перам колата 2 дена дома ги сушам следен пат гумени, точно дека платнените поубаво изгледаат ама неможам да ги чекам 2 дена да се исушат после секое перењеНе ги пери, нека ти ги истресат и усисаат.
Темава никогаш нема да има крај,затоа што споредбава е како Дизал вс Бензин