Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 193
Гледрингот имаат дупки за запетлување само за предните а на колата има и за задните.
Цитат: tomaso на 22 Април 2024, 17:58:02 pmГледрингот имаат дупки за запетлување само за предните а на колата има и за задните.@tomaso Тоа сакав да прашам, како се фиксираат Гледринг, патосниците имаат тие отвори ама на мојата кола нема отвори на патосот па со нешто да ги притегнеш или на друг начин се фиксираат?
Времево ме тера да купам гумени патосници. Кола миена, восоцирана по 15 минути каде што живеам (прометна улица, а не изгледа така) се прави ко по ниви возена...Каде има такви Geyer и која цена се?
Дечки, каде во Скопје може да се купат добри гумени патосници за Пунто 2, нешто до кај 1000 денари, @Vlatce-Vectra може знае, во Аутолидер има универзални, ако има типски некаде добро би било, некако скапички се Гледринг во Самад, знам дека вредат за парите ама не сака татко ми за вакви ситници да дава пари сега затоа што е во офанзива комплет да ја стокми колата (сервиси, гуми и сл)
Од гумени патосници само Geyer&Hosaja обични ниски(по квалитет далеку пред Gledring, но и ценовно) па Gledring, кадести Frogum, теписонски само ВиперЛукс материјалот од Самад, на евтиниот Карпети заглавуваат камчињата, барем на мене тоа ужасно ме нервира Sent from my iPhone using Tapatalk