Леле AUDI некој да нема појма, искрено многу ке ти поверува...
Него btw за што зборуваме?
За плазма или љцд?

Вака да те прашам нешто, ако може...Претпоставувам би знаел да ми одговориш доколку те прашам..
Каков панел има Panasonic?
Каков LG?
Каков Samsung?
Каков Philips?
Каков Sony?
Зошто едните би ми ги понудил, а другите не?
Кои се разликите помеѓу тие панели?
И конечно еве јас како потрошувач имам следни побарувања:
1. Квалитетна слика на кабловска, ХД преку ХДМИ од некој си медиа центар, не ми е многу важно да е смарт, да има перфектен агол на гледање, добра црна боја, директна светлост не удира во него и притоа да биде 50 инча, не помало од 47, и да не се плашам дали син ми фрлил количка во него, дали дошол и притиснал со прст...
Што ке ми понудиш? 
Цена до 1000 евра.
Фала.
Не знам колку поима имаш,се надевам зборуваш од нешто за што имаш поткрепа.
Плазма ретко кој купува,зборувам за ледовите.Плазмите се да не речам на изумирање,но далеку од лоши.Не знам точно која серија на панасоник плазма имаше прекрасна слика,да не речам најдобра.
Коа серија на Панасоник?
Кој на ЛГ?
Која на Самсунг?
Која на Филипс?
Која на Сони?
Затоа што знам за еден месец која марка најмногу се продава,која каде се склопува и од која има најнезадоволни муштерии кои враќаат телевизори за во сервис.
За квалитетна слика на кабловската,ќе се обратиш во кабловската и ќе му речеш да ти измерат сигнал,па тогаш било кој лед или плазма од поновата генерација ќе ти даде убава слика,мислам во поглед на чистота на сликата,во поглед на бојата е друга прича.Исто и преку медиа плеер,каков квалитет ќе пуштиш таков ќе гледаш.Скоро сите нови ледови имаат прекрасен агол на гледање,во кој век сме мислам да имаме агол на менување на бои,дај молим те.А ако мислиш да го користиш и телевизорот како боксерска вреќа купи си плазма,па ако се погоди ќе го имаш и 200 год.
А не знам колку си имал можност да гледаш телевизори од разни марки,сите наместени на ист сетинг,дали динамик,дали натурал и сите наредени еден до друг и на сите пуштен едно исто видео ист да видеш кој каква слика,каква боја,каква острина.Разлики во црна,разлики во бела,разлики во острина,разлики во херцажа и разлики во изглед,и разлики во цена.Па да дадеш субјективно мислење кој нуди најмногу за истите пари.