Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Бузуки на 24 Ноември 2025, 13:25:04 pmНекоја препорака за 55 инчен телевизор? Што да барам или што да избегавам? Прв пат купувам па појма немам што му значат тие led qled oled Буџет?
Некоја препорака за 55 инчен телевизор? Што да барам или што да избегавам? Прв пат купувам па појма немам што му значат тие led qled oled
Држ. Плус андроид е. Раат.
Hisense не е подобро од Тцл ?
Добра работа конкретниов Тцл, ќе го имам на ум во блиска иднина. Тукуу имам една полемика во главата еве баш во моментов и метро имам оптегнато над постоечкиот телевизор.Полемиката е дека сум вероватно закрепостен, моменталниот веќњ антички LG e 43 инчи и сум некако навикнат на таа големина веќе сто години, оптегнав метро над тв, овај Тцл-от иди 30цм плус во ширина и ми изгледа Огромен и дека ќе ми шараат очите на секаде низ екранот и ќе ме замара.Незнам дали и други имале вакви иакуства па се навикнале одма или да не си играм играчки да си одам со помала димензија.Оддалњчњноста на телевизорот од местото за седење е 3.40м или ако го залепам до ѕид ќе иде накај 3.60.Чатџипити вика дека е перфектна димензија дури и 65 и над би била идеална големина шо мене никако неможи да ми влези во главата.