Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@ficomk у моментов имаш у Сатурн, Самсунг 65 инчен, серија 7000, 4K UHD за 600 евра. Не знам како стоиш со буџет, планови итн итн, али јас да барам телевизор ти ко што бараш, би го пазарил. ЕДИТ: дрш - https://www.saturn.de/de/product/_samsung-ue65ru7099uxzg-2584465.html
Која ти е разумна цена за промена на лед ленти? Мене ми земаа 2500 ден за промена на сите лед ленти и добив гаранција од година дена.Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ми треба мајстор за тв што ќе има разумна цена за промена на лед ленти од тв. Исто така ме интересира дали има локално да се купат лед ленти зависно од моделот или треба да порачувам од ибеј?
Цитат: ZilePunto на 15 Март 2020, 22:45:45 pmКоја ти е разумна цена за промена на лед ленти? Мене ми земаа 2500 ден за промена на сите лед ленти и добив гаранција од година дена.Sent from my FIG-LX1 using TapatalkЗа 2.500 менуваат само ЛЕД диоди, не цели ленти. Еве кај мене два пати менуваа. Сега ми е телевизорот на бела позадина како со флеки цел.
Цитат: AUUU на 27 Март 2020, 19:56:58 pmЦитат: ZilePunto на 15 Март 2020, 22:45:45 pmКоја ти е разумна цена за промена на лед ленти? Мене ми земаа 2500 ден за промена на сите лед ленти и добив гаранција од година дена.Sent from my FIG-LX1 using TapatalkЗа 2.500 менуваат само ЛЕД диоди, не цели ленти. Еве кај мене два пати менуваа. Сега ми е телевизорот на бела позадина како со флеки цел.За асално да се опраи, цели ленти и чистење убаво со изопропил.