Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас би ти препорачал да почекаш. Полагањето за малолетници ќе е поскапо 40% , а во јануари гарант нема да можеш да почнеш заради временски услови така да исто ќе ти се фати... Според мене комисијата ќе е по строга за малолетници. Иначе да до мај ќе моеш до 8 во својата општина а после тоа до 11 каде било. Јас да сум на твое место би почнал да зиам часови во март и коа ќе напуниш 18 одма да уплатиш тестови.
А дали може да уплатам градска или тестови пред 18 ??Другар ми вика мора 18 да се има па да можеш да полагаш?
Цитат: Knight_ на 26 Ноември 2012, 11:23:29 amА дали може да уплатам градска или тестови пред 18 ??Другар ми вика мора 18 да се има па да можеш да полагаш?Неможеш да уплатиш. Јас летоска полагав и сабајлето кога напунив 18 чекав у 7 ипол сабајле пред амс да отворат и одма пријавив тестови. Дента кога положив тестови пријавив полигон и градска за во ист ден.
Е па и ова е малтене исто, само место инструктор да те учи, татко ти ќе ти ја врзе една коа ќе го акнеш ивичњакот со задно тркало.