Автор Тема: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...  (Прочитано 915068 пати)

Отсутен Antonio

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 397
Одг: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...
« Одговори #2550 на: 18 Декември 2013, 18:37:14 pm »
висок сум 187 cm,14 % масти. зимово во преден план до 98 99 кг па потоа на чиста маса
да добар е дечково (Давид) ,сепак имам време за да се до усовршам,не планирам некоја тешка хемија но се надевам на подобра дефиниција
дечково веројатно е на лесни стероиди не толку штетни и суплементи :) парата си го прави своето
нешто добро :
https://www.facebook.com/photo.php?v=10153630320525105
https://www.facebook.com/photo.php?v=776307382385858
 :)

Не ќе да си 14% , околу 12.5-13% :) . Одамна те неам видено у теретана а си пораснал доста , кој термини ги идеш ?
Во теретана сум понеделник,среда,петок,сабота
во текот на неделата не сум стабилен да ти кажам кој термин ќе бидам точно во теретана зависи до колку би се задржил на факултет
За натпреварувањата има дечки кои одат до граници на максимално упропастување на здравјето
Пример: Излегуваш ти со голем труд направено тело,а некој напунет со разни хемикалии и стероиди а сте во иста класа.
таа е таа разлика што ја нема кај нас т.е. на балканов нема прегледи и посебни категории на тела кои се природни и чисти
Искрено си вежбам за себе. :)

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18026
« Одговори #2551 на: 18 Декември 2013, 19:46:44 pm »
И така и да си продолжиш. Не ти треба натпревар во кој трофеите се доделуваат на луѓе што не ги заслужуваат (читај хемичари). Вежбај си за ќеиф, вежбај си здраво, за да доживееш внуци да гледаш. :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #2552 на: 18 Декември 2013, 20:35:03 pm »
Дуле, информирај не кога ќе има некој натпревар за нас што сакаме да гледаме. Па нормално ќе ти дадеме и поддршка кога ќе настапуваш. :)
Јас порано ги пратев Бодибилдинг форумите, ама сега веќе изгубив чекор и не пратам кога се случуваат такмичења.

Отсутен Antonio

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 397
« Одговори #2553 на: 19 Декември 2013, 01:02:22 am »
И така и да си продолжиш. Не ти треба натпревар во кој трофеите се доделуваат на луѓе што не ги заслужуваат (читај хемичари). Вежбај си за ќеиф, вежбај си здраво, за да доживееш внуци да гледаш. :)
Секако и тоа го практикувам :)
Дуле, информирај не кога ќе има некој натпревар за нас што сакаме да гледаме. Па нормално ќе ти дадеме и поддршка кога ќе настапуваш. :)
Јас порано ги пратев Бодибилдинг форумите, ама сега веќе изгубив чекор и не пратам кога се случуваат такмичења.
Жалосно е тоа што ваквиот спорт во нашава држава е премногу заостанат со години и нема премногу привилегии,затоа што нема идни генерации кои ќе го продолжат она непродолженото и мислам дека од година во година згаснуваат муабетите околу напреварувања во овој спорт,напреварување ќе има на форуми,улични муабети,на Facebook кој подобра фотографија направил,кој колку дигнал, така ќе се пренесуваат оние резултати за кој човек се потрудил да ги направи за да има добро тело.
Ми се допаѓа овој спорт затоа што она за кое трошиш време,се посветуваш го правиш за себе и останува за тебе на кое што си поносен и среќен.
Тренирав ракомет 4-5 години и баш не бев задоволен со тимската игра и останав искористен и сватив дека сум допринесол некој со мојот труд да биде нешто повеќе од мене иако тоа не го заслужува.
Единствено натпреварување кај нас остана мизерната атлета на македонија која ја има еднаш во годината.
Каде меѓусебно си ги вртат парите.
"eдноставно нели"спортов го гледам само за добра линија,дефиниција,не дека сакам да се фалам едноставно сакам добро да изгледам  :)

жалното во жалосново е тоа што има и една светла страна а тоа е а што ако има повеќе напреварувања и сумата на награда за првите места биде голема? Мислам дека ќе има голема конкуренција на билдери,ама тоа несакам да го видам.секој ќе сака да стане билдер иако не го влече тоа  ;D
Голема чест и почит за оние кој се трудат да имат добро тело  :)
« Последно менување: 19 Декември 2013, 01:25:47 am Antonio »

Отсутен igorN73

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #2554 на: 19 Декември 2013, 14:47:22 pm »
Продавам BCAA 200caps Dymatize НОВИ не се отворени, купени се од калифониа фитнес 910ден
Цена:850ден

http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=39&product_id=424

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22280
« Одговори #2555 на: 20 Декември 2013, 10:48:04 am »

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7655
  • French diamond
« Одговори #2556 на: 22 Декември 2013, 02:24:55 am »
Како шо кажав еднаш, јас одам строго на маса и габаритност.. дефиниција и да се "исцртам" не ме интересира  :)  Ете слика од по 3 месеци вежбање (после 1,5 годинешната пауза) без хемија, освем еден креатин прв пат во животот 250 грама за проба. Околу 115-120+ кг  :D

Инаку си го е*ав грбот, ме боли во средината низ цел грб при мрдање лево, десно и слично. Мислам дека е од ова вежба, ја прам без појас и со 80-90 кг, ама сега брзо запнав баѓи и изгледа се измрдав тогаш во кревањето

Сега сум пак на пауза, дури не помини  :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #2557 на: 22 Декември 2013, 04:46:59 am »
mrtvo diganje za grbot, barm mene mi pomaga, a za masa http://www.ebucataria.ro/data/Images2/slanina%20oparita%2001.JPG :)

Отсутен igorN73

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #2558 на: 22 Декември 2013, 19:58:11 pm »

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #2559 на: 22 Декември 2013, 20:22:24 pm »
n1kola

Не ми е веродостојно на машина да си се е*ал, мое мислење на чучеви, подигање тегови од земја на таа варијанта.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #2560 на: 22 Декември 2013, 20:24:08 pm »
Не е можно на чучњеви или мртво дигање, мора да се од машина заради ненагоденоста на патот на зглобовите и патот на силата.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #2561 на: 22 Декември 2013, 20:29:44 pm »
Јас на чучеви се е*ав и тоа подигање од земја па на грб качување.
Па кога ќе се измориш и да ги префрлиш преку глава и тогаш немаш сила и се виткаш со грбот.

На машина грбот ти е во права положба и немаш цимања, затоа повредата е избегната.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2562 на: 22 Декември 2013, 20:30:54 pm »
Не се фежба со неправилна форма, мислам тоа треба да е јасно.

Од чучњеви се префрла преку глава? 100кг преку глава? Машала.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #2563 на: 22 Декември 2013, 20:36:01 pm »
Тогаш на почеток немав сталак, појас и морав така килажата беше 40 до 60кг.

Затоа совет обавезно да се има појас од старт со вежбање.

Продавам појас прва класа, квалитетна изработка и нема шанса да попушти цена 1000ден. Месец користен. Причина, не ме собира.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2564 на: 22 Декември 2013, 20:37:45 pm »
Што убаво го почна коментарот... ама ништо.

Си немал сталаг. Си немал појас.

И од тие две морално било појас. :) :) Добро. Јас би рекол тоа другото. :) :) :)