Автор Тема: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...  (Прочитано 920826 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Одг: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...
« Одговори #1935 на: 24 Јуни 2013, 11:52:54 am »

Више кој све не се набилда, од спортисти, од глумци од све - а јас да имам пари и да сум покусо? Нема теорија. Си најмуваш тренер да те направи да изгледаш 24 годишен кога ќе бидеш 58 и крај. Тоа е прва работа што ќе се деси.

I charge 25 eur/ 1 hour.

Za svetci davam specijalen popust. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #1936 на: 24 Јуни 2013, 11:56:30 am »
Одлична цена. :) Само рачунај под „тренер“ пред се се подразбира „доктор“. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Нема ваљда да се мачам да вежбам, и да се потам. :) :) :) :) :) :)

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #1937 на: 24 Јуни 2013, 11:58:34 am »
Dabome.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
« Одговори #1938 на: 24 Јуни 2013, 12:15:24 pm »

А тероијата да вежбаш за да фатиш манекенка ми е малце смешна :)

Па и таа, не станала манекенка за да фати набилдан... пффф за такви работи ќе била атлетичарка.. :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1939 на: 24 Јуни 2013, 12:16:27 pm »
Mешате „набилдан“ со „добро изгледајучи“.  ;D ;D ;D ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #1940 на: 24 Јуни 2013, 12:17:10 pm »
Razlika megu manekenka i atleticarka: Prvite izgledaat dobro obleceni,  vtorite izgledaat dobro sobleceni.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
« Одговори #1941 на: 24 Јуни 2013, 12:17:36 pm »
Let me stand corrected: Па и таа не станала манекенка да фати згоден дечко.... за такви работи ќе била обично девојче.. :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1942 на: 24 Јуни 2013, 12:21:55 pm »
Немора да значи дека „згоден дечко“ нема пари. :) :) :) :) :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1943 на: 24 Јуни 2013, 12:30:25 pm »
Затоа успешен спортист е идеална варијанта за младите згодни девојки кои сакаат богато да се омажат. Ем имаат еден куп кеш, ем се во топ форма.
Ама па стар богаташ потешко да ја остави, поголема е веројатноста да и умре и да му лапне дел од колачот :)

@Deni
Фиц пиша дека се стремел да биде згоден за да фател некоја од тие од убави мачиња. Не дека се стреми да биде богат и згоден. Има квалитетна разлика :)

Многу е побитно да си богат, отколку да си згоден, од овие две карактеристики на било кој дечко на згодна девојка од гореспоменатата тема.

А нормална, не gold digger девојка, побитно е да имаш шарм, да знаеш муабет да направиш, отколку да имаш стомачни и мускули.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #1944 на: 24 Јуни 2013, 12:32:27 pm »
Preporacuvam...

Denes...Day 1, Week 4...Chest day.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1945 на: 24 Јуни 2013, 12:45:57 pm »
Затоа успешен спортист е идеална варијанта за младите згодни девојки кои сакаат богато да се омажат. Ем имаат еден куп кеш, ем се во топ форма.
Ама па стар богаташ потешко да ја остави, поголема е веројатноста да и умре и да му лапне дел од колачот :)

@Deni
Фиц пиша дека се стремел да биде згоден за да фател некоја од тие од убави мачиња. Не дека се стреми да биде богат и згоден. Има квалитетна разлика :)

Многу е побитно да си богат, отколку да си згоден, од овие две карактеристики на било кој дечко на згодна девојка од гореспоменатата тема.

А нормална, не gold digger девојка, побитно е да имаш шарм, да знаеш муабет да направиш, отколку да имаш стомачни и мускули.
Во ред. Но премногу беше слично со стандардниот муабет за девојчиња за да преќутам:

- Не треба да е убава, битно е да има карактер.

Мислам кам ОН. Зашто не двете!? :) :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #1946 на: 24 Јуни 2013, 12:48:18 pm »
@Deni

Јас си вежбам за мене, за трошење нервоза и за да се осеќам полесно додека ги правам работите во кои уживам (возење точак и планинарење), тука успат како награда се добива добрата форма. Муабетот повеќе ми беше дека не иде да трчаш по Убави Мачиња ако неможеш да направиш ни 30 склека во серија. Треба да има малку еднаквост. Инаку богат згоден дечко е далеку поголем магнет од богат мисир. А каде сум пишал дека не се стремам да бидам богат, т.е кој не се стреми да биде богат?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #1947 на: 24 Јуни 2013, 12:49:55 pm »
Се вежба за сам себе, затоа што има миљон предности. Билер немора да станеш ама да си у кондиција и да можеш да дигнеш бар 50кг без да тефати кичма. Башка регулираш јадење, болестите се намалуваат, како физички така и психички си поздрав. Другите работи се само бонус.

Не знам за другите ама да имам маснотии еден куп, да се задишувам на 5 скали, да неможам една кутија да кренам, да бидам со стомак мрсник да ми се клати целиот, е поразително за мене. Да не зборам дека активноста ти се зголемува, не да ти се спиепосле една прошетка во парк.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1948 на: 24 Јуни 2013, 12:59:00 pm »
Да не ме разберете погрешно, подржувам вежбање, кој какво сака.

Муабетот повеќе ми беше дека не иде да трчаш по Убави Мачиња ако неможеш да направиш ни 30 склека во серија. Треба да има малку еднаквост.

Само ова горе никако не ми е правило ниту некоја логика. Не зборам за убер манекенки кои бараат пред се пари па макар дечко и имал 60 години и 120 кила, туку и нормално наше убаво девојче.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1949 на: 24 Јуни 2013, 13:20:55 pm »
Се вежба за сам себе, затоа што има миљон предности. Билер немора да станеш ама да си у кондиција и да можеш да дигнеш бар 100кг без да тефати кичма. Башка регулираш јадење, болестите се намалуваат, како физички така и психички си поздрав. Другите работи се само бонус.

Не знам за другите ама да имам маснотии еден куп, да се задишувам на 50 скали, да неможам една кутија да кренам, да бидам со стомак мрсник да ми се клати целиот, е поразително за мене. Да не зборам дека активноста ти се зголемува, не да ти се спиепосле една прошетка во парк.
Баш тоа! Тоа е тоа за кое се говори! :) :) (со две мали корекции)