Автор Тема: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...  (Прочитано 984931 пати)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3067
Одг: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...
« Одговори #1050 на: 14 Ноември 2012, 01:00:31 am »
Епа пробај да намалиш на ЈХ, т.е. на бел леб, макарони и шпагети и слично, компири исто...
Пробај константно да имаш аеробни тренинзи... И Стратно што ти вика, диета мала мора...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #1051 на: 14 Ноември 2012, 01:00:39 am »
тоа на крај најтешко се губи,едноставно нејќе да си оди :D

http://www.napumpajse.com/shop/amino-kiselini/leutor.aspx
не сум во тек али јас кога вежбав ова беше актуелно :)

Пијам Вита Слим фитнес. Доста обри ми се гледаат...

Ме испобунивте!

5 оброци? Не е тоа многу? Јас денес еднаш јадев. 2 Виршли со сос павлака и парче леб. После тренинг, трчање со многу серии склекови. Кај иде тоа сега, само во масти пошто е неисправно или...?

Ајде да замолам Стратро или некој друг што добро разбира нека ми даде една програма што да јадам, без зеленчук, потребните работи за железо преку соковник ќе ги внесувам. Ме интересира за протеини што да јадам.

Или пак вака скоро ништо да нејадам ама да си куам протеин и да си пијам.

Дај да си напраам програма а си ја запишам негде и да цепам. Пошто јас знам некад да се опуштам еден ден во месецот и да се прејадам со свашта ;D .

Chlink..5 obroci zimam jas.ali jas ne vezbam za da oslabam tuku da nakacam na muskulna masa.
Kaj tebe voprvo vreme treba dieta..salatki..zelencci,,,supi..ovojse...belomeso..no SE vo ogranicena kolicina.

Polesno e koga znaes sto da NE jades ...a toa se ocigledni raboti koi imalo dete gi znae..( junk food, lebovi, cokoladi, koka koli,dzusevi, alkohol, przeno...itd)

Koga ke se ocrtas i oslabes..ikoga ke sakas povekecist muskul TOGAS ke pocnes poveke na belo i govedsko meso, jajca, banani, ovesni snegulki..itn.

Значи сакаш да м кажеш додека тоа стомачето да го снема да терам? Тоа да терам и да не се замарам? Пшто едно месец дена си стоеше ама еве го веќе почнав да го намалувам.

Ок, разбирам. Ќе терам така, па ќе прајме муабет окако ќе се решам од вишокот :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22377
« Одговори #1052 на: 14 Ноември 2012, 01:03:03 am »
I pak ke ti kazam..po 5 ti pat: P90X programata odi so sopstven nutrition plan...sto,kolku i kako da se hranis sekoj den vo sekoj od trite meseci kolku sto trae programata.

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x-nutrition-plan.do

Toa e toa sto baras.
Pa vidi P90X rezulati na youtube...ne lazat lugeto majku mu.:)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #1053 на: 14 Ноември 2012, 01:05:36 am »
Ок. Ќе земам лап топ и ќе терам ова. Па ќе видиме. Со ова колку што гледав ни планинарење ни трчање ми треба :)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3067
« Одговори #1054 на: 14 Ноември 2012, 01:07:48 am »
Тренинзите се толку исцрпувачки, посебно на почеток, што нема да имаш сила ни за едното ни за другото :) Ако ја сакаш цела програма со книга и целосен план на исхрана и вежбање, да ти ја дадам...
ЕДИТ: Ја имаш како торент.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #1055 на: 14 Ноември 2012, 01:09:20 am »
Sum pisal i porano...nikogas ne bi preporacal direkt teretana na covek koj e nadvor od forma, ne vezbal, a saka da simne stomak, da se definira i da oslabi.

Ocrtaj se prvo so P90X po doma..razvij navika na vezbanje...ojacaj core muskuli..lower back...nabij izdrzlivost..kondicija..kardio..pa posle duj se u teretana kolku sakas.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #1056 на: 14 Ноември 2012, 01:10:19 am »
@Bojan
Знам, пробано еден тренинг. Имам све симнато. Проблем ми беше дека простор немав дома. Ама ќе земам лап топ и во теретанчет кај што тренираме ќе цепам ...

@Stratro

Па и не сум лош. Еве 4 месеци сум активен. Ослабен сум 10 кила и тоа приметно е. Значи 10 кила а башка и мускул вежбам. Ама уште лој има на мене, :D :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #1057 на: 14 Ноември 2012, 01:10:33 am »
члинк ако сакаш да го забрзаш малце процесот,протеинска диета
значи 10 дена внесуваш само протеини НИШТО друго,е сега кај некој јо-јо ефектот е така што ја враќаат цела изгубена килажа во 5 дена а некој враќаат само мал дел од килажата,покрај другото ова и не е баш здрава диета ама можеш да пробаш

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #1058 на: 14 Ноември 2012, 01:13:47 am »
Не ми е баш ок тоа. Имам слушано од медицинско лице баш за ова, можеш и бетер да направиш.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #1059 на: 14 Ноември 2012, 01:34:38 am »
Chlink aj daj mi email da ti pratam nekolku dokumenti.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #1060 на: 14 Ноември 2012, 01:38:59 am »
пп

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
« Одговори #1061 на: 14 Ноември 2012, 09:07:26 am »
Ме испобунивте!

5 оброци? Не е тоа многу? Јас денес еднаш јадев. 2 Виршли со сос павлака и парче леб. После тренинг, трчање со многу серии склекови. Кај иде тоа сега, само во масти пошто е неисправно или...?

Ајде да замолам Стратро или некој друг што добро разбира нека ми даде една програма што да јадам, без зеленчук, потребните работи за железо преку соковник ќе ги внесувам. Ме интересира за протеини што да јадам.

Или пак вака скоро ништо да нејадам ама да си куам протеин и да си пијам.

Дај да си напраам програма а си ја запишам негде и да цепам. Пошто јас знам некад да се опуштам еден ден во месецот и да се прејадам со свашта ;D .
Немој ова. Во ниеден случај.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #1062 на: 14 Ноември 2012, 09:19:53 am »

Big news for UFC Heavyweight Alistair Overeem. According to the Las Vegas Review Journal, Overeem is expected to make his return to the Octagon at UFC 156 on February 2. Of course, the fight would be contingent on Alistair getting relicensed in January. Last spring, The Reem was surprised by an unannounced drug test leading up to his title shot against champion Junior Dos Santos at UFC 146. He failed the test with a testosterone-to-epitestosterone ratio well above the allowed limit. In the subsequent hearing, the NSAC informed him that he'd be unable to apply for a license before December 27, 2012, one year after his fight with Brock Lesnar at UFC 141.

UFC president Dana White had previously indicated that Overeem could be in line for an immediate title shot upon his return. However, Alistair came out quickly after saying that he'd rather be active than wait for a shot. If this goes through, Antonio "Bigfoot" Silva will welcome him back from his hiatus. Bigfoot is coming off a big win at UFC On FX 5 over the previously undefeated Travis Browne. He stopped Browne in the first round with a big overhand right to gain his first UFC victory.

UFC 156 will happen on Super Bowl weekend at the Mandalay Events Center in Las Vegas, Nevada. The card will be headline with a Featherweight championship match between Jose Aldo and Frankie Edgar.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
« Одговори #1063 на: 14 Ноември 2012, 23:04:58 pm »
Тренинзите се толку исцрпувачки, посебно на почеток, што нема да имаш сила ни за едното ни за другото :) Ако ја сакаш цела програма со книга и целосен план на исхрана и вежбање, да ти ја дадам...
ЕДИТ: Ја имаш како торент.

Ај прати ми и мене ако не е проблем !

п.с. Фала за советите што ми ги дадовте со мало закаснување :)

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #1064 на: 15 Ноември 2012, 16:02:38 pm »