Ме испобунивте!
5 оброци? Не е тоа многу? Јас денес еднаш јадев. 2 Виршли со сос павлака и парче леб. После тренинг, трчање со многу серии склекови. Кај иде тоа сега, само во масти пошто е неисправно или...?
Ајде да замолам Стратро или некој друг што добро разбира нека ми даде една програма што да јадам, без зеленчук, потребните работи за железо преку соковник ќе ги внесувам. Ме интересира за протеини што да јадам.
Или пак вака скоро ништо да нејадам ама да си куам протеин и да си пијам.
Дај да си напраам програма а си ја запишам негде и да цепам. Пошто јас знам некад да се опуштам еден ден во месецот и да се прејадам со свашта
.
Chlink..5 obroci zimam jas.ali jas ne vezbam za da oslabam tuku da nakacam na muskulna masa.
Kaj tebe voprvo vreme treba dieta..salatki..zelenci,,,supi..ovosje...belo meso..no SE vo ogranicena kolicina.
Polesno e koga znaes sto da NE jades ...a toa se ocigledni raboti koi imalo dete gi znae..( junk food, lebovi, cokoladi, koka koli,dzusevi, alkohol, przeno...itd)
Koga ke se ocrtas i oslabes..i koga ke sakas poveke cist muskul TOGAS ke pocnes poveke na belo i govedsko meso, jajca, banani, ovesni snegulki..itn.