Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Знам Едо, само многу споро иде така. Сакам нешто да постигнам за побрзо време. А после за одржување знам дека не е толку тешко. Ама јас имам уште едно месец до два најмалце. Иаче ќе те стигнам кад тад со стомачните, ти си ми репер
Bilderi kolku cm vi e bicepsot ? jas vezbav aktivno porano, ama eve~ 2 godini ne odam, i se ispustiv... 43 e kaj mene
Цитат: n1kola на 17 Ноември 2012, 12:37:13 pmBilderi kolku cm vi e bicepsot ? jas vezbav aktivno porano, ama eve~ 2 godini ne odam, i se ispustiv... 43 e kaj mene Двете најпоставувани прашања:1. Колку креваш на бенџ ?2. Колку cm ти е бицепсот ? Само многу ме интересира како го измери само бицепсот
Цитат: Chlink на 17 Ноември 2012, 12:11:27 pmЗнам Едо, само многу споро иде така. Сакам нешто да постигнам за побрзо време. А после за одржување знам дека не е толку тешко. Ама јас имам уште едно месец до два најмалце. Иаче ќе те стигнам кад тад со стомачните, ти си ми репер Јади се, ама по можност без масло... т.е. варено секое месо ама варено....... да те видам
Само многу ме интересира како го измери само бицепсот
Stratro Го почнав PX от и многу тешко у пм. Само колку што приметив мораш суплементи да пиеш. Тука малце сум тенок. Они препорачуваат и креатинче по малце а јас несакам а пијам креатин.И овие килер абс се истите што ги има во програмата само килер абсот се со повеќе загревање и припрема. Што викаш да си ги терам тие од програмата?
Препорака за протеин?