Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Интересно, сакам да го посетам, не го знам.
Цитат: Deni на 06 Октомври 2013, 21:27:00 pmИнтересно, сакам да го посетам, не го знам.Сега кај Римес ќе отвара другарче теретана. Со нови справи а и местото е пријатно и убаво. Ќе го заземеме одма ако сакаш. Ќе има за нас и некој попуст
У Орце многу опраена теретаната, само не знам што му е на тој буљашот вика само за луѓето тенис што тренираат. Да не една асална теретана у малово и пошироко. Да се најде некој паметен да инвестира ќе утепа.
Цитат: Chlink на 10 Октомври 2013, 16:08:58 pmУ Орце многу опраена теретаната, само не знам што му е на тој буљашот вика само за луѓето тенис што тренираат. Да не една асална теретана у малово и пошироко. Да се најде некој паметен да инвестира ќе утепа.Pa on si gi zema (bogoljub) pod koncesija terenite i si lapa kes od toa. Saka sto poveke da mu se zapisat na genis (privatno) za da im dade da koristat teretana (drzavno).
A moze da e i zatoa sto "buljashot" ne saka vo teretana da mu se motaat bilderana seljacana, tuku isklucivo emancipovani gospoda koi izbrale tenis za svoe hobi kako sport.