Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Diesel на 14 Февруари 2026, 19:53:47 pmИмам, да, ама поминато ѝ е времето да поправам туѓи лајна на ваннабе рејсери шо и ебале мамата едно 20 пати. Кога ќе имам за нова, ќе има нов дрим кар до тогаш. До тогаш, доволно добро сум ситуиран да си дозволам нова кола од салон, но не сум доволно богат да купам и одржувам издркан премиум. Ќе се согласам со тебе - убаво е да се има различни мислења. Ова е доволно за да се прекини дискусијата со тебе, оди тогаш барај каков кафемат да си купиш.П.а никогаш ќе немаш за нова дрим кар, ама затоа што си малку заостанат со мислењето, ќе си возиш нова Киа и тоа ќе ги прикажуваш како голем успех. Поздрав.
Имам, да, ама поминато ѝ е времето да поправам туѓи лајна на ваннабе рејсери шо и ебале мамата едно 20 пати. Кога ќе имам за нова, ќе има нов дрим кар до тогаш. До тогаш, доволно добро сум ситуиран да си дозволам нова кола од салон, но не сум доволно богат да купам и одржувам издркан премиум. Ќе се согласам со тебе - убаво е да се има различни мислења.
Само едно не ми е јасно.2.0Tdi со 300 000 во Октавија не чини2.0Tdi со 300 000 во А5 - чини 😂И не, разликата во квалитет на останатите материјали не е толку голема. Башка збораме за механичка издржливост.
Можеш во секој момент да нарачаш нова QV. Едит:Не се возбудувај, размисли пред да напишеш, не можам со едитите да те следам. Знам дека се препознавате многу тука. Hence…
Цитат: Diesel на 14 Февруари 2026, 19:43:28 pmМожеш во секој момент да нарачаш нова QV. Едит:Не се возбудувај, размисли пред да напишеш, не можам со едитите да те следам. Знам дека се препознавате многу тука. Hence…Имаш право, се препознав, видиш не знаев дека треба да се чуствувам помалку маж. Секој ден човек може да научи нешто ново Далеку од тоа дека возбуда е чуството што го имам, повеќе е сожалување
Цитат: Simo - Carrier159 на 14 Февруари 2026, 23:55:47 pmЦитат: Diesel на 14 Февруари 2026, 19:43:28 pmМожеш во секој момент да нарачаш нова QV. Едит:Не се возбудувај, размисли пред да напишеш, не можам со едитите да те следам. Знам дека се препознавате многу тука. Hence…Имаш право, се препознав, видиш не знаев дека треба да се чуствувам помалку маж. Секој ден човек може да научи нешто ново Далеку од тоа дека возбуда е чуството што го имам, повеќе е сожалување Се сожалуваш сам што не можеш да си дозволиш нова QV, така?А пусто, сакаш.
Многу чувства се повредија, многу суети се срушија. Hence препознавањето.