Гледам ми го мешате Мерцедесот во муабетите,па браникот,па фарот лепен,па 100евра поправка и сл.
@Diesel Мерцедесот и без браник и без фар има поголема вредност од твојата нова,значи сега и помаж сум според твоите критериуми.(Боже какво размислување).
Направен е професионално и за повеќе од 100е но не мислам тебе и на другите гомнојадци да ви давам отчет.Ете и фарот и браникот стојат на место после скоро 10Ккм изминати од поправката каде што се возело и со брзини од 250 по тахо(лимитиран е).
Според тебе и твојата нарушена психичка соатојба јас требаше да сменам нов фар,пошо држачот беше пукнат,нов браник пошо исто држачот беше пукнат,ама и превентивно да сменам уште сигурно 5-6 работи,јер така е правилно.Правилно за кој?За тебе?Не бе бате,не патине сите од нарушена психичка состојба.
Јас одбрав така,и со парите кои се мои јас ќе одлучувам што да правам не знам од кога и од каде вие се најдовте толку погодени па шо берите гајле.
Еве ако сакате можи да ми ја направите таа услуга уште еднаш,кога ќе дојдам на лето на одмор мавајте слободно и дајте полисата.Не ми пречи.🙂
@Bravo Ако те интересира зошто не сум го купил на ново Мерцедесот треба мене да ме прашаш,а не други членови,па за да не јадиш гомна како "другар ти" еве ќе ти одговорам.
Не купвам нова кола па и милионер да сум,пошо многу брзо ми поминува меракот и ги менувам.
Никој не ви наметнува ништо туку ви укажуваме дека тоа што вие го мислите и го кажувате тука не е апсолутна вистина.Има и нови коли кои се роскоп има и стари коли кои се во топ состојба,ама тоа вие нњеможите да го сватите и кревате хистерии ако некој купел половно Ауди како пиштол на глава да ви ставил.