Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: gOJDO на 26 Декември 2011, 09:34:35 amЦитат: Bauer на 26 Декември 2011, 03:00:50 amОхрид со пиче Еј блазеси ти, ќе дупиш...Дај слика од пичето, да видиме што материјал е за дробење.http://www.taratur.com/node/29075
Цитат: Bauer на 26 Декември 2011, 03:00:50 amОхрид со пиче Еј блазеси ти, ќе дупиш...Дај слика од пичето, да видиме што материјал е за дробење.
Охрид со пиче
Неам зимски ама иам тазе нови летни..
Сега,а и до Нова Година нема најави за врнење на снег,така да патот е сув е се вози,ни навеви ни лавини ни ништо,забрана има за тешки возила,за лесни возила досега не памтам да имало,така да не го тупете до толку аман веќе,нема да оди на Хималаите,до Охрид ке оди чоекот
Цитат: MecheTo на 26 Декември 2011, 21:34:50 pmСега,а и до Нова Година нема најави за врнење на снег,така да патот е сув е се вози,ни навеви ни лавини ни ништо,забрана има за тешки возила,за лесни возила досега не памтам да имало,така да не го тупете до толку аман веќе,нема да оди на Хималаите,до Охрид ке оди чоекот Гледам ти не си возел навечер зимно време на Стража, а?
Сега се враќам од Струга, Стража е чиста и сува и има спремна механизација за фрланје сол и песок, како и ралици за чистење на снег.
Дени ти пукнале ли некад две гуми на стража, ноќе у зима за време на снежна бура?
Мене ми има пукнато гума на влез на Скопје на почеток на обиколница, не врнеше туку истураше......Сексот беше што немаше дигалка, двајца задницата кревање, третиот спрема гумата вади подава четвртиот отштафува, затегнува........
Цитат: MecheTo на 26 Декември 2011, 21:34:50 pmСега,а и до Нова Година нема најави за врнење на снег,така да патот е сув е се вози,ни навеви ни лавини ни ништо,забрана има за тешки возила,за лесни возила досега не памтам да имало,така да не го тупете до толку аман веќе,нема да оди на Хималаите,до Охрид ке оди чоекот И пред две години немаше ни најава ни бутур, ама на враќање од Охрид, сум учел како да ставам ланци - "The hard way". Смрзната подлога, барем 10ина сантима снег врз нејзе, -10 степена (според борд), и згора на све, уште северен ветер... Мераци