Автор Тема: Барање за поведување прекршочна постапка за погрешно паркирање  (Прочитано 4930 пати)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Браво Јаре, убаво си направил.
Штета само што има многу наивни и ќе си платат ако треба и по три пати :S
Нека седи темава обавезно, ќе се најде :)

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1341
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Не е баш пријатно униформирани лица да ти се појавујат дома, а сите комшии претворени у уво, да чујат што е работата :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43926
  • Il Moderatore
Сеа шетај по маало и шепкај „не мислев да го ибијам, не мислев да го убијам....“ :D :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Не е баш пријатно униформирани лица да ти се појавујат дома, а сите комшии претворени у уво, да чујат што е работата :)
Па мора за нешто да се прави муабет, месецот.
Сеа шетај по маало и шепкај „не мислев да го ибијам, не мислев да го убијам....“ :D :D :D
Значи затоа така шета Сури по маало...  ;D ;D ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Вчера Сури кај нотар го видов, оставина некоја брка. Нотарката ми викаше полицја ќе викала, не можела веќе со него ;D

Леле ако наследил уште некој стан :)

Иначе до април месец 2011 застарувањето е пократко, после тоа веќе е по проблематично за застарување.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700

Или... „А ми рече дека е полнолетна... И лична ми покажа...“ :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Вчера Сури кај нотар го видов, оставина некоја брка. Нотарката ми викаше полицја ќе викала, не можела веќе со него ;D

Леле ако наследил уште некој стан :)

Иначе до април месец 2011 застарувањето е пократко, после тоа веќе е по проблематично за застарување.
Има станови што ги дели со дел од сиротите роднини.