Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 25 Декември 2011, 13:30:26 pmЦитат: Deni на 25 Декември 2011, 13:29:22 pmЛеле колку ќе биде закон у Скопје за викендот за Нова Година еј!!! Милина! Ко што беше пред да стане град со 1.900.000 жители. Кој останува може да организира драг трки на 10км од почеток до крај на партизанска!!! Шо викаш, сите ќе си се вратат кон корените. Ќе биде уживанција.Цела абдалска и селска провинција назад, милина. Кешки да е за трајно.
Цитат: Deni на 25 Декември 2011, 13:29:22 pmЛеле колку ќе биде закон у Скопје за викендот за Нова Година еј!!! Милина! Ко што беше пред да стане град со 1.900.000 жители. Кој останува може да организира драг трки на 10км од почеток до крај на партизанска!!! Шо викаш, сите ќе си се вратат кон корените.
Леле колку ќе биде закон у Скопје за викендот за Нова Година еј!!! Милина! Ко што беше пред да стане град со 1.900.000 жители. Кој останува може да организира драг трки на 10км од почеток до крај на партизанска!!!
"Колку сме, толку сме, доволно сме .... затворете врати"Трендо
+1(3) ОхридЦитат: edonos на 25 Декември 2011, 00:18:50 amСакам и јас за Охрид да идам,ама незнам што понуди имаат,како се движат цените..?Ќе најдеш приватен смештај за по 400-500 денари од човек по вечер. Во хотелите од 25 до 60 евра од човек од вечер со доручек или полн пансион. Цените на кафаните се горе-долу како Скопје, но не и услугата и квалитетот. Ако ти треба помош за барање смештај кажи со време да побараме.
Сакам и јас за Охрид да идам,ама незнам што понуди имаат,како се движат цените..?
Цитат: gOJDO на 25 Декември 2011, 04:43:09 am+1(3) ОхридЦитат: edonos на 25 Декември 2011, 00:18:50 amСакам и јас за Охрид да идам,ама незнам што понуди имаат,како се движат цените..?Ќе најдеш приватен смештај за по 400-500 денари од човек по вечер. Во хотелите од 25 до 60 евра од човек од вечер со доручек или полн пансион. Цените на кафаните се горе-долу како Скопје, но не и услугата и квалитетот. Ако ти треба помош за барање смештај кажи со време да побараме.Фала за понудената помош,си најдов апартман за 10 евра од човек,со поглед кон езеро,и убаво средено станче беше,сега дилема ми е дали да идам со кола,се плашам натаму накај стража,незнам како е што е..
Неам зимски ама иам тазе нови летни..
Цитат: edonos на 25 Декември 2011, 22:01:13 pmНеам зимски ама иам тазе нови летни..Ke pomines i so niv so pretpazlivo vozenje