Автор Тема: Skoda Octavia Diesel 15.710 e  (Прочитано 67174 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29608
    • CARclub.mk
Одг: Skoda Octavia Diesel 15.710 e
« Одговори #330 на: 02 Август 2013, 22:45:42 pm »
Mi rekoja deka e III ... Ja ja vikam merceess :)

Епа погрешно ти рекле. Тоа што ти го возиш е Octavia 2 со фејслифт.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
« Одговори #331 на: 02 Август 2013, 22:53:26 pm »
Сепак, мене како апсолутно неутрален и тотално незаинтересиран набљудувач на брендот, повеќе ми се допаѓа кореаизираниот изглед отколку чехословачкиот :)
Дали во некој момент на животот ти помисли дека претходниот модел е поубав од сегашниот? Убаво размисли.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #332 на: 02 Август 2013, 22:54:13 pm »
Spored mojot vkus kecot mnogu stilisti ki bolja od Dvojkata...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43651
  • Il Moderatore
« Одговори #333 на: 02 Август 2013, 23:02:03 pm »
Сепак, мене како апсолутно неутрален и тотално незаинтересиран набљудувач на брендот, повеќе ми се допаѓа кореаизираниот изглед отколку чехословачкиот :)
Дали во некој момент на животот ти помисли дека претходниот модел е поубав од сегашниот? Убаво размисли.

Моделот од 2013 ми е тотално  „Ауди“ во стилот, така да не можам да кажам дека е „права шкода“. Изгледот привлекува многу погледи на таксисти, несомнено, ама мене ми е премногу конзервативен. Онаа фејслифтаната „кореја-идна“ ми е најувава на изглед, ако може зборот „убаво“ да се употреби кога станува збор за октавија (без желба да навредам некого).

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #334 на: 02 Август 2013, 23:03:41 pm »

Моделот од 2013 ми е тотално  „Ауди“ во стилот, така да не можам да кажам дека е „права шкода“. Изгледот привлекува многу погледи на таксисти, несомнено, ама мене ми е премногу конзервативен. Онаа фејслифтаната „кореја-идна“ ми е најувава на изглед, ако може зборот „убаво“ да се употреби кога станува збор за октавија (без желба да навредам некого).
Боже господе, што читам... Страшно.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #335 на: 02 Август 2013, 23:07:50 pm »
Епа сега тоа е.... не може се` што ќе прочиташ да ти се свиѓа.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #336 на: 02 Август 2013, 23:13:54 pm »
Mi rekoja deka e III ... Ja ja vikam merceess :)

Епа погрешно ти рекле. Тоа што ти го возиш е Octavia 2 со фејслифт.
Се согласувам , ама не ми смета дал ја викал 2  ил 3јка... А ја имам возено и таја првата нелифсната...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #337 на: 03 Август 2013, 00:26:36 am »
Епа сега тоа е.... не може се` што ќе прочиташ да ти се свиѓа.
Daleku od toa da treba mene da mi se svigja. Sosema drugo e vo prasanje. Jas ja mrzev i novata E klasa, pa ti ja bendisa.

Za istoto se raboti.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #338 на: 03 Август 2013, 08:35:26 am »
Милион такви примери, каде што нешто мене ми се допаѓа повеќе а на некој не му се допаѓа.