Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Hybrid so baterija, ako rikne baterijata kolata moze da se vozi na benzin?Mislam ako ne prai problem, jebesh hibrid ionaka nema nekoja posebna korist.
Цитат: kimi makedonski на 29 Јули 2025, 15:14:26 pmЦитат: Bravo на 29 Јули 2025, 14:35:17 pmМое мислење е дека седан е права ствар. Брат ми има седан па ме вика мене кога треба да се пренесе нешто. Последно носевме телевизор. Ако беше права ствар немаше да има потреба да вика никој.Зависи што седан. Другар има Audi (ќе ве излажам за моделот, не знам точно) не се отвара цел гепек нагоре иако има голем капацитет и тоа го прави не толку искористлив бидејќи не можеш да ставиш предмет со голем габарит. Од друга страна на Инсигниата гепекот со ист капацитет, но се отвора целосно нагоре како на сликава погоре и успеав комотно (со спуштени седишта назад се разбира) да ставам 65" телевизор што си го купив место да чекам 1 ден за достава
Цитат: Bravo на 29 Јули 2025, 14:35:17 pmМое мислење е дека седан е права ствар. Брат ми има седан па ме вика мене кога треба да се пренесе нешто. Последно носевме телевизор. Ако беше права ствар немаше да има потреба да вика никој.
Мое мислење е дека седан е права ствар.
Цитат: Makedons на 29 Јули 2025, 16:52:47 pmЦитат: kimi makedonski на 29 Јули 2025, 15:14:26 pmЦитат: Bravo на 29 Јули 2025, 14:35:17 pmМое мислење е дека седан е права ствар. Брат ми има седан па ме вика мене кога треба да се пренесе нешто. Последно носевме телевизор. Ако беше права ствар немаше да има потреба да вика никој.Зависи што седан. Другар има Audi (ќе ве излажам за моделот, не знам точно) не се отвара цел гепек нагоре иако има голем капацитет и тоа го прави не толку искористлив бидејќи не можеш да ставиш предмет со голем габарит. Од друга страна на Инсигниата гепекот со ист капацитет, но се отвора целосно нагоре како на сликава погоре и успеав комотно (со спуштени седишта назад се разбира) да ставам 65" телевизор што си го купив место да чекам 1 ден за достава петта врата FTW(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: marjanot на 30 Јули 2025, 10:01:35 amЦитат: Makedons на 29 Јули 2025, 16:52:47 pmЦитат: kimi makedonski на 29 Јули 2025, 15:14:26 pmЦитат: Bravo на 29 Јули 2025, 14:35:17 pmМое мислење е дека седан е права ствар. Брат ми има седан па ме вика мене кога треба да се пренесе нешто. Последно носевме телевизор. Ако беше права ствар немаше да има потреба да вика никој.Зависи што седан. Другар има Audi (ќе ве излажам за моделот, не знам точно) не се отвара цел гепек нагоре иако има голем капацитет и тоа го прави не толку искористлив бидејќи не можеш да ставиш предмет со голем габарит. Од друга страна на Инсигниата гепекот со ист капацитет, но се отвора целосно нагоре како на сликава погоре и успеав комотно (со спуштени седишта назад се разбира) да ставам 65" телевизор што си го купив место да чекам 1 ден за достава петта врата FTW(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Тек 6та врата кога ќе отворам, отиде темата у qrac!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)