Автор Тема: П: Lexus IS300h F Sport  (Прочитано 3480 пати)

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 963
Одг: П: Lexus IS300h F Sport
« Одговори #75 на: 30 Јули 2025, 08:11:44 am »
Hybrid so baterija, ako rikne baterijata kolata moze da se vozi na benzin?
Mislam ako ne prai problem, jebesh hibrid ionaka nema nekoja posebna korist.

Системите се поврзани, така да не верувам дека може да се вози со нефункционален дел.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #76 на: 30 Јули 2025, 10:01:35 am »

Мое мислење е дека седан е права ствар.

Брат ми има седан па ме вика мене кога треба да се пренесе нешто. Последно носевме телевизор. Ако беше права ствар немаше да има потреба да вика никој.

Зависи што седан. Другар има Audi (ќе ве излажам за моделот, не знам точно) не се отвара цел гепек нагоре иако има голем капацитет и тоа го прави не толку искористлив бидејќи не можеш да ставиш предмет со голем габарит.

Од друга страна на Инсигниата гепекот со ист капацитет, но се отвора целосно нагоре како на сликава погоре и успеав комотно (со спуштени седишта назад се разбира) да ставам 65" телевизор што си го купив место да чекам 1 ден за достава  ;D

петта врата FTW

;D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #77 на: 30 Јули 2025, 10:10:01 am »
Кога ти викав ти треба габарит, ти ме убедуваше дека доволно ти била Џулиетата :D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #78 на: 30 Јули 2025, 10:33:01 am »
Грешка

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3998
« Одговори #79 на: 30 Јули 2025, 11:05:01 am »

Брат ми има седан па ме вика мене кога треба да се пренесе нешто. Последно носевме телевизор. Ако беше права ствар немаше да има потреба да вика никој.

Зависи што седан. Другар има Audi (ќе ве излажам за моделот, не знам точно) не се отвара цел гепек нагоре иако има голем капацитет и тоа го прави не толку искористлив бидејќи не можеш да ставиш предмет со голем габарит.

Од друга страна на Инсигниата гепекот со ист капацитет, но се отвора целосно нагоре како на сликава погоре и успеав комотно (со спуштени седишта назад се разбира) да ставам 65" телевизор што си го купив место да чекам 1 ден за достава  ;D

петта врата FTW

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

;D

Тек 6та врата кога ќе отворам, отиде темата у qrac!

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #80 на: 30 Јули 2025, 11:18:12 am »
Ме подсеќа на нешто сликава :D

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3696
« Одговори #81 на: 30 Јули 2025, 11:54:44 am »

петта врата FTW

;D

Тек 6та врата кога ќе отворам, отиде темата у qrac!

Ја вака Туранот го товарев, ставање еднаш тон и кусур роба за испорака, патос клекна, мука немаше. :D

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 963
« Одговори #82 на: 13 Август 2025, 10:03:54 am »
Bump
Цена упдате: 22000 еур