Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со здравје да се вози, многу убави километри, оваа генерација на Купра Леон ми е ептен убава.Само не се гледаат сликите.
Честито, убаво количе. Дали нервира тоа шо нема физички команди за парно/клима или се навикнува човек? 😁
@SirPsyhoSexy топ избор, создравје да се вози, многу безгрижни километри... и да буди многу насмевки П.С. Немам возено форментор, а имам фрлено мерак на VZ5, се надевам ќе биде паркиран наскоро кај мене... имам некое прашање за него што ги спомна...:- што не ти се допадна од седењето, висината?- ветер на автопат - премногу бучен е или осеќаш нестабилност (што не верувам)?
Ова како авион наспрема голфот.Со здравје да се вози, многу убаво количе.
Убава кола. Едно прашање, на некои тестови на јутуБ викаат дека ДЦЦ во најмек мод бил малку бучен, некое тивко лупање имало на дупки (повеќе од стандардно), мислам дека беше тест на Октавиа , и не препорачува да се доплати за истиот поради таа причина. Има ли вистина во ова или?
Со здравје да се вози, убаво возилце!Мене ми мати памет Cupra серијава за следно возило, поточно Terramar 2.0TSI