Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Многу лоша генерализација. Тоа што си земал 1.0 со трицилиндри кој е крш мотор не опишува цела една автоиндустрија на земјата.
Јас би го ставил Опел (додека беше под ГМ) пред WW едно поради тоа што Опелот е многу по мек на вожња шасииски се по здравии и трето поради бензинските мотори. Не дека на Опел се којзнае колку добри во поново време али пак за нијанса бегат. Дизајнот не го коментирам.За Јапанац не би се осудил
Цитат: kimi makedonski на 14 Февруари 2025, 19:41:28 pmМногу лоша генерализација. Тоа што си земал 1.0 со трицилиндри кој е крш мотор не опишува цела една автоиндустрија на земјата. Уште полоша генерализација, само затоа што јас сум земал мотор ставен во милиони возила не значи дека треба да ги затвораме очите пред реалноста дека нема ниту едно квалитетно возило од Европа.
Цитат: Tischläufer на 15 Февруари 2025, 10:32:57 amЦитат: kimi makedonski на 14 Февруари 2025, 19:41:28 pmМногу лоша генерализација. Тоа што си земал 1.0 со трицилиндри кој е крш мотор не опишува цела една автоиндустрија на земјата. Уште полоша генерализација, само затоа што јас сум земал мотор ставен во милиони возила не значи дека треба да ги затвораме очите пред реалноста дека нема ниту едно квалитетно возило од Европа.Миле, тојота апликацијата ти работи ли? Овие од тојота ми рекоа дека македонија не е поддржана?
Квалитетот на хондата е врв , само што не ми се свиѓа изгледот на генерациите до кај 2013-15, поновите ми се бааги вон планираниот буџет , единствено сивикот е добар ама многу тешко се наоѓа
Цитат: M.Meskov на 15 Февруари 2025, 08:44:02 amЈас би го ставил Опел (додека беше под ГМ) пред WW едно поради тоа што Опелот е многу по мек на вожња шасииски се по здравии и трето поради бензинските мотори. Не дека на Опел се којзнае колку добри во поново време али пак за нијанса бегат. Дизајнот не го коментирам.За Јапанац не би се осудилНе знам како е сеа Opel под PSA ама под GM, многу Опел модели беа очајни шасиски. На прсти се броеја модели кои беа салам комплетно. Ти кажувам како човек кој имал Опел и VW. Иначе, да јапонско сум согласен
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)