Автор Тема: CARclub Тест: Dongfeng Box 42.3 kWh Launch Edition  (Прочитано 1113 пати)

Отсутен TylerMkD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 285
Одг: CARclub Тест: Dongfeng Box 42.3 kWh Launch Edition
« Одговори #15 на: 03 Февруари 2025, 19:07:48 pm »
По нерамен коловоз каде што се мрда колата лево десно, треба ептен концетрација да насочиш кон тоа да стисниш некое копче на екранот, што е ужасно решение.

Не знам зошто ова е легално а зборење на мобилен е нелегално.
Сигурно битните команди се со големи копчиња. Тоа е само апликација. Ама вака па е мнооооогу подобро од Android Auto каде андроид опциите ти се укинати а овде ти се достапни

Што зборуваш, не те разбирам? Имаш слика на која КЛИМАТА се контролира доле со НАЈМАЛИ СТРЕЛКИ што може.

Дополнително еве ти друга слика

Примети 2 работи:

1. Колку лошо се имплементирани екраните од камерата, не се пополнува цел екран
2. Контролата за 2D/3D преглед е центрирана врз поголемата камера, која е подалеку од возачот.

Дополнително, види на што личи 3D моделот, не се ни трудат. Вложуваат 0 во софтвер. :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29719
    • CARclub.mk
« Одговори #16 на: денес во 07:32:21 »
Баш како што кажа @andrejnaumovski - Типкаш доле на екранот, па те носи на поголем екран за клима. Не е најинтуитивното решение, ама функционира.

На тест возилото што јас го возев, супер си го прикажуваше 3D моделот при паркирање, дури и боја можеше да му се смени. :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10975
  • 430i
« Одговори #17 на: денес во 09:43:24 »

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1852
« Одговори #18 на: денес во 13:18:39 »
Кај мене кога телефонот ми е поврзан со радиото и доколку колата е во движење неможе да куцаш и да пребаруваш во менито, само гласовни команди прима.
Ако колата стои може што сакаш да правиш.