Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Немам слушнато досега дека Корејските мотори се жедни за масло.Дури едно време 1.6 204кс го имав како резервна опција.Во врска со тест возилото и мојот став к8н таа класа на возила,мислам нема потреба од коментар.Од напред се извинувам.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не знам зашто толку досадно и круто го направиле внатре, како камион да возиш...
Цитат: TylerMkD на 14 Октомври 2024, 13:57:44 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не знам зашто толку досадно и круто го направиле внатре, како камион да возиш...Мене ми се свиѓа дизајнот, ама па ич не ми се свиѓа black on black on black варијантата на возилото што ми се погоди. Сите возила беа со црн ентериер.Одлично изгледа варијантата со кафеав ентериер.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: MecheTo на 14 Октомври 2024, 02:48:28 amНемам слушнато досега дека Корејските мотори се жедни за масло.Дури едно време 1.6 204кс го имав како резервна опција.Во врска со тест возилото и мојот став к8н таа класа на возила,мислам нема потреба од коментар.Од напред се извинувам.Kia i Hyundai 1.6kite si lapkaat masloSent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk