Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 967467 пати)

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 641
  • Сузуки Витариче
Токму моделот 1.6 VVT 4WD за 12.990 баш е ...
Потпис.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55335
  • Махер
Во случајов пре би земал исклучиво со GLX или GLXe опрема, па макар било и 2WD (иако би сакал 4wd секако), за исклучиво градско возило.
6 воздупни перничиња,
Елекрични прозори назад,
Кожен волан,
Автоматска клима,
Затемнети задни стакла,
Магленки (кои ќе си ги конвертирам во DRL ако нема),
Алуминиумски бандажи,

за мене се доста битни работи. Секако штом на Свифтот имаше Темпомат, јас веќе неможам да замислам кола која го нема, до тој степен што не би ја ни купил ако нема. Согласно тоа би сакал темпомат.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Љубителите на богатата автомобилска понуда на FORD во текот на следниот период ќе имаат можност да купат нов автомобил со попуст од дури 20 % започнувајќи од 25 мај до 4 јуни.
Како што најавуваат од FORD понудата важи за ексклузивните Titanium верзии на FORD FOCUS, FORD FIESTA и FORD B-MAX.

"Бидејќи FORD оваа година слави 100 години бесконечна лента на масовно производство на автомобили и 150 години од раѓањето на основачот на FORD, Хенри Форд одлучивме да подготвиме специјална акција по тој повод и во Македонија. Моделите FORD FOCUS, FORD FIESTA и FORD B-MAX со Titanium ниво на опременост ќе се продаваат со неверојатни 20% намалување", изјавуваат од Ми Да Гранд Моторс ексклузивниот импортер за FORD во Македонија.

FORD FIESTA во 2012 година беше најпродаван мал автомобили во Европа, а дека овој автомобил е миленик на Европејците говори и фактот дека во првите три месеци од 2013 година FORD FIESTA е сеуште најдобро продаван мал автомобил. Автомобилот FORD FOCUS е глобално најпродавано име на возило во 2012 година, а новиот FORD B-MAX е прогласен за AUTOBEST за 2013 година од страна на AUTOBEST организацијата на новинари од југоисточна Европа.

Бидејќи овие автомобили на FORD во изминатиот период бележат големи успеси Ми Да Гранд Моторс ексклузивниот импортер за FORD во Македонија одлучи оваа акција да ја посвети токму на овие три модели. /крај/со/мф

http://makfax.com.mk/310509/mi_da_grand_motors_so_popust_od_20__otsto_za_kupuvanje_nov_avtomobil

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Паметно е ако е само за Титаниум, аман веќе од оние „основни“ модели кој ја грдеат фирмата. Фиестине во Грција да ти е мерак како изгледаат стокмено, кај нас сите како службени се.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2830
мех... ионака даваат 20% стандардно

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17679
  • Alfa155 & AlfaGT
2% за групер ;D

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1917
Деновиве гледам понуда за новото Сеат Толедо за 10.800 евра. Ова е стварно одлична понуда.
Да моторот е 1,2 со 75 кс. и е слаб, ама нетркач како мене би направил компромис. Башка што и многу добро поднесува плин.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Деновиве гледам понуда за новото Сеат Толедо за 10.800 евра. Ова е стварно одлична понуда.
Да моторот е 1,2 со 75 кс. и е слаб, ама нетркач како мене би направил компромис. Башка што и многу добро поднесува плин.

Не би рекол, мн. пари малку музика!

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
1.2 vo Toledo ???? da ne e greska ??? 1.2 vo kola preku 1 T  Potrosnja ne sakam da znam,

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9578
koj ima odmor neka grabne i neka bega
http://grouper.mk/skopje/deal/apartmani-jupiter

toa toledo e TSI mislam i neznam ushte kako odat kombinaciite so plin

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
MPI e не е TSI т.е. атмосверец е.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Takvo Toledo da imas bogami i dogovor so Makpetrol da te sledi cisterna

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
What? Каков компромис, каков бутур. Глупост невидена. Тој мотор е слаб за во Поло. Во Толедо неможам ни да замислам. Најслаб мотор во Толедо кој легално смее да се продава е 1.2 TSi или 1.6 атмосферец 105-120кс. Поготово вториот во комбинација со плински уред. Ако веќе сакаш компромис се прифаќа 1.2 TDi кој е доста крузерски мотор и може да круза на 2300 вртежи во 5та при 120кмч. И да понуди солидна потрошувачка и голем багажник.

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 641
  • Сузуки Витариче
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, доб&
« Одговори #884 на: 27 Мај 2013, 15:00:39 pm »
Новото толедо е брат близнак на Шкода Рапид (основата од Поло) за разлика од претходното кое беше врз основа на Ауди A4.
Дополнително споменатиот мотор 1.2 MPI е со три цилиндри.

Во однос на тоа што се добива, цената и не изненадува многу.
Потпис.