Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 681366 пати)

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2345
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #4845 на: 17 Февруари 2025, 13:00:41 pm »
Таа купра од кога се произведува?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29791
    • CARclub.mk
« Одговори #4846 на: 17 Февруари 2025, 13:07:59 pm »
Од 2024, дели платформа, погони и технологии со Tiguan.

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 567
« Одговори #4847 на: 22 Февруари 2025, 09:32:14 am »
Имам потврдено една Octavia 1.5 TSI со рачен менувач во сива боја за пристигање почеток на април. Цената на возилото ќе биде под 25.000 евра, за жал точна цена не можам да пишам јавно.

Може ќе му се најде информацијата на некој, ако има заинтересирани слободно нека ми пишат број или е-маил во ПП и ќе добијат точна понуда.
Aus Liebe Zum Automobil...

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5073
  • The Spartan General
« Одговори #4848 на: 22 Февруари 2025, 11:58:50 am »
Тоа е одлична понуда.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1815
« Одговори #4849 на: 22 Февруари 2025, 15:11:55 pm »
Тоа е одлична понуда.

Зависи од опремата, Октавија по ценовник е испод 25к со тој мотор, без никаков попуст.

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 567
« Одговори #4850 на: 22 Февруари 2025, 16:24:34 pm »
26.300 евра е редовната цена на конкретното возило, нешто повеќе од 1000 евра има дополнителна опрема и влегува во 2% повисока стапка за ДМВ во однос на возило со стандардна опрема.
Aus Liebe Zum Automobil...

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5073
  • The Spartan General
« Одговори #4851 на: 23 Февруари 2025, 09:21:49 am »
Зависи од опремата, Октавија по ценовник е испод 25к со тој мотор, без никаков попуст.

И основен модел да е со 1.5 мотор има еден куп стандардна опрема и системи за безбедност. Ако решиш да увзезеш некоја слична таква со 2-3 години старост (со малце повеќе опрема) ќе излезе околу 3-4к поскапа отколку оваа нова. Затоа е и одлична понуда.

Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1815
« Одговори #4852 на: 23 Февруари 2025, 09:43:16 am »
zatoa rekov dobra e cenata ako e so podobra oprema od osnovnata, bidejki osnovnata po cenovnik e pod 25k.

@zeroSignal ima li nachin na forumov da se vovedat notifikacii, mn e glupo ne znam koj odgovoril ako ne me tagnat, moram ili na meil da sledam ili da baram po temite.
Primer it mk forumot e daleku podobar od ovoj vo taa smisla, ovoj so funkcionalnost mi e kako windows xp erata pred 20 godini.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29791
    • CARclub.mk

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 3832
« Одговори #4854 на: 23 Февруари 2025, 12:10:34 pm »

И основен модел да е со 1.5 мотор има еден куп стандардна опрема и системи за безбедност. Ако решиш да увзезеш некоја слична таква со 2-3 години старост (со малце повеќе опрема) ќе излезе околу 3-4к поскапа отколку оваа нова. Затоа е и одлична понуда.

Октавија со таа основна опрема личи многу ефтино. Пред два месеци имаше таква изложена во салонот во Скопје и ја разгледав.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14157
« Одговори #4855 на: 23 Февруари 2025, 12:10:36 pm »
Имам потврдено една Octavia 1.5 TSI со рачен менувач во сива боја за пристигање почеток на април. Цената на возилото ќе биде под 25.000 евра, за жал точна цена не можам да пишам јавно.

Може ќе му се најде информацијата на некој, ако има заинтересирани слободно нека ми пишат број или е-маил во ПП и ќе добијат точна понуда.

Повеќе од одлична понуда. Премиум понуда дефинитвно.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #4856 на: 23 Февруари 2025, 13:13:52 pm »

Од кога шкода премиум? Исто како и алфа премиум? ;D

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6919
  • French diamond
« Одговори #4857 на: 23 Февруари 2025, 17:38:11 pm »
Алфа über alles братче. Оди купи ако не е премиум, наместо да возиш Гољф со гратис кече и антидепресанти.

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2345
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #4858 на: 26 Февруари 2025, 19:57:17 pm »
✌️

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43919
  • Il Moderatore
« Одговори #4859 на: 26 Февруари 2025, 20:10:42 pm »

Од кога шкода премиум? Исто како и алфа премиум? ;D

Ајдеее стигна шкода со алфа да се споредуе :D Посмешно нешто не сум прочитал годинава :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.