Не сум се јавувал сега, одамна прашував за потпирач.
Пак е многу, квалитетен потпирач Армстер на ибеј е 60-тина евра со се шипинг. Во мида за монтажа убаво да го наместат ќе земат еден час работна околу 900 и нешто денари. Ги прашав јас ако си донесам мој колку ќе биде толку е. Дупло поефтино, а можеш и сам да монтираш. Попрво би ставил Усб бокс од мида него потпирачот.
Едит
Се јавив прашував за усб боксот ако е на попуст да одам утре да монтирам ама не бил. Таа цена веќе била со попуст.
Потпирачот 8 000.
И за дефлектори прашав околу 2400 и нешто со попуст доаѓаат.
Бришачите нивни флет бананки не фаќале на нашиот држач, нема адаптери инаку сакав и тоа да земам. 1400 ден пар се тие.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Armster е и овај што го нудат во Форд, само цената 8000 ми е малце солена за нешто што не можам да го испробам пред да го купам (немало на лагер, морало да нарачам). Досега немам начекано Фиеста со наслон, и малце ми е страв да не ми биде чудна позицијата, особено при тргање под рачна.
За брисачи и јас гледав, еднаш имам земено од Форд (ми ги украдија оригиналните), цената беше слична, али за стариот модел (тој што е оригинален) а не за флет. Од ко ги заменав наредните брисачи (Praxis флет, модел некој Аеро-нешто) не потрајаа ни година со малку користење, си ги вратив старите Фордови, со заменети графитни метлици. Спијат.