Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falanga на 16 Декември 2011, 21:25:47 pmАндерграунд 2, дефинитивно најдобрата НФС, заедно со Порше анлишТ и Ферари Челинџ.Најголем мерак ми правеше Акурата, ама пуста бавна крајна брзина. Освен Акурата Фокусот имаше брутално брз gear shift што многу ме вадеше од кожа. Најдобар звук??? Ај погодете..... Нисан Z350.Штета што не е правена за wide screen. Ми се иде од газов да си гризнам поради тоа. Не им простувам, пизда им материна!Има нешто као UNIVERSAL WIDESCREEN PATCH. јас ја играм на widescreen. ако не се лажам, full HD. не сум ја пуштил доста време.
Андерграунд 2, дефинитивно најдобрата НФС, заедно со Порше анлишТ и Ферари Челинџ.Најголем мерак ми правеше Акурата, ама пуста бавна крајна брзина. Освен Акурата Фокусот имаше брутално брз gear shift што многу ме вадеше од кожа. Најдобар звук??? Ај погодете..... Нисан Z350.Штета што не е правена за wide screen. Ми се иде од газов да си гризнам поради тоа. Не им простувам, пизда им материна!
Според мене, Underground II e најдобрата верзија на NFS до ден денес.
Кој сака да направи добро време на стазата нека ја вози со AE86 или MX5, најдобри коли за кружни стази во играта, поготово ако се добро подесени.
Учи од игрици не се праат пари, освен ако си од Кореа...
СпенсерА да даеше линк од сејвот Мислам да не се замарам да возам до крај, не за друго долга е не е како Карбонот за 2 сати да се врти
Поздрав до Спенсер (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)