Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Корапт ми рече на фајлот за инсталација... Пфффф, ај наново ќе го симнам. Немаш торент?
како би ви се приклучил обожавам пуцачини ама PC во ми е out of date за игра од овој калибар
Се пуштив на серверот не ми се допаѓа модот, повеќе сум за класичен HC TDM, иако ако има некој што ќе сака да игра слободно нека ме бара кога сака да се испукаме.
Intel Pentium 4, 2.66Ghz, 1GB RamНе верувам, стар е милион години, цела година се трткам да се подновам ама се нешто ми излегува друго
Ами, јас толку време поминав на регуларниот мод, што после овој мод веќе не сакам да го видам регуларниот.
Цитат: Falanga на 06 Јануари 2012, 17:08:25 pmАми, јас толку време поминав на регуларниот мод, што после овој мод веќе не сакам да го видам регуларниот.Едно 20 дена гејм тајм вкупно имам на MW сите минути до една ми се на регуларни модови поголемиот дел HC едноставно навикнат сум, ама ќе видиме ако има луѓе кој знае, може ќе го навикнам и овој мод. Нешто што исто многу ми смета е тоа што custom класите што сам си ги правев не ми се достапни на серверот. А и за некое чудо се избришаа и од кога го изгасив модот, ТАПА! Во оваа ситуација само некој што прв пат ја пушта играта ќе се радува зашто се му е отклучено Инаку би сакал да го видам серверот во HC мод, баајаги подобро за играње е ktnxbai.