Автор Тема: Увоз на половен автомобил од Германија - детална процедура  (Прочитано 2744 пати)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3959
Заради тоа што никој не користи Search барот. Али ајде, барем муабет се врти нешто :)

Процедурава за увоз е пишана неколку пати, еднаш дури и јас ја имам пишувано ептен детално.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Присутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1724
Заради тоа што никој не користи Search барот. Али ајде, барем муабет се врти нешто :)

Процедурава за увоз е пишана неколку пати, еднаш дури и јас ја имам пишувано ептен детално.

Ај прати линк до темата, не можам да ја најдам темата а цел профил ти го прескролав :D

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
https://forum.carclub.mk/index.php/topic,25827.msg1266081.html#msg1266081

Ова е од мене. Мин на 10 души во ПП им го имам пратено, на неколку по вајбер им ја имам објаснувано процедурата, тука уз муабет исто така.

Еве ако те интересира извоз од МК

https://forum.carclub.mk/index.php/topic,23435.msg1089516.html

Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3959

Ај прати линк до темата, не можам да ја најдам темата а цел профил ти го прескролав :D

Ќе пробам после да најдам. Ете и Луки објасни подоле, мојата кола он беше прв да ја види во Германија зошто беше на 7км од него па истата процедура е како што ја опиша заради тоа што се советував со него. Јас само на камион ја донесов тогаш, заради короната неможев да патувам. Доста едноставна и лесна ама си бара време. Ако си дојдам порано вечер пак ќе напишам туторијалче едно. Исто и за Еуро 1 ви објаснував еднаш со имењакот од Штип како се вади.
« Последно менување: 25 Јануари 2024, 20:11:54 pm Sase_91 »
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA