Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 08 Мај 2024, 21:33:32 pmПоздрав до @AUUU (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Лепота. Аутиште.Како легнал и куферов горе, јахта.
Поздрав до @AUUU (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Нема збор за тоа, личота е со куфер, ама да го влечкам секој ден не би, плус ќе го гледа некој секој ден ќе го зајади газот и ќе останеш со бравата извадена со штрафцигер за да види дека нема ништо внатре.
Ако оди накај Ук нека пази да не му се пикни некој мигрант.Пред мене му го вадеа на еден.
Вака ја возиш цело време ? Не ти смета шо фучи од ветрот цело време и лапа плус бензин за џабе.
Цитат: vladic3110 на 09 Мај 2024, 17:32:18 pmВака ја возиш цело време ? Не ти смета шо фучи од ветрот цело време и лапа плус бензин за џабе.Зашто би го возел вака цело време?Правиме излет до Амстердам, со шетање у околина и у гепек не ми собира све
Сега им е сезоната,кај мене веќе всадени се во браникот,ни вперална не излегуваат.