Фала ви на сите, да си купите што ви лежи на душата.
Ауу топ, кука има во опремата вклучена ? Со здравје да си ја товараш
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема, жал ми е да ја малтретирам неа, ќе си добие Полото кука.
Создравје да се вози мн километри да си поминиш.
Имаме 2 исти вакви државни на работа само дизел, претходно имавме 2 од постарата генерација 2015-2016 не знам точно когја година. Минатата недела одевме ск многу многу не ме бендиса вожњата како многу мека пливаше на нерамнини вози 110 се осеќа како 150 да вози и баш праев со шоферите муабет велат постарата генерација мн поубај и во изолација и во стабилност велеа со постарите кај катланово по кривини со 160-170 не мрдаја со овие вели не пробваме ни е страв да не се превртиме и сервис ко му праеле од порше исто му рекле нешто е сменето подвозјето во новите и е почурук одколку на старите шкоди шо било.
Ќе дојде на ред да ја истестирам, и мене ми делува дека е многу мека, ама да свртам некоја 1000ка па ќе пишам импресии.
Честито Томче. Сега уште шаоми да земеш и си го заебал и системот, Ендру Тејт да ти позавиди. Убава кола, ми се допаѓа, се надевам дека кога ќе излезе од гаранција за 2год ќе чипнеш да дојде на рамниште со туранот.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Неее, iPhone морам сега.
Инаку со 2 год. гаранција е, баш ради тој ремап, се надевам ќе го има за неа за 2 год.
Честито, само требало некоја друга боја вака личи како службено возило
A и на толку опрема требало да додадеш и динамик пакетот.
п.с. Колку е доплата за Скаут верзија, има една таква низ Битола вози, доста добро излгеда.
Па реално, исто како и Туранот, колава 70% од километрите ќе ги поминува службено. За бојата шознам, да сменам од сребрена па испадна бела, а ми се мотаа црвена и сина во глава.
Не знам колку е поскап Скаутот, ама би рекол некои 4-5к сигурно.
Со здравје да се вози, да и направиш многу километри без проблем.
Тоа е-то што означува? Нешто како mild hybrid или станува збор за друга технологија?
Нешто како мајлд хибрид е.