Јас не ни чекав за наградите. Инаку бев до BMW-ињата јас паркиран од Кичево и Куманово, до мене имаше Опел Зафира 2.0 турбо црна прилепска веднаш до штандот, зад мене астра г 2.0 турбо сина скопска.
Дечиштата мене најмногу ме изнервираа. Не дојде никој да ги погледне колите, а награди му дадоа на еден од Витаминка(нели се спонзори), другиот беше во комисија, третиот беше на другар од спонзорот Клима Фолија Мартин и така натака. Тие награди кога ги видов го испратив Кумановецот со ремапираната Ф10ка и си заминав. Местото намерно го одбрав за да може без чекање да заминам.
В година гарантирам дека ни половина од учесниците нема да се појават. Човекот идел од Куманово за никој да не му ја погледне колата освен јас. Таму многу поубаво ќе си поминел.
Повеќе на ниеден собир организиран од Мацко и Марјан не се појавувам, а ни околината моја. Убава порака им испративме до главните организатори.
Жалам за парите што ги дадов, а најмногу за тоа што изгубив 7 часа.
А за пехарите и натписите да не правиме муабет, се познава уште по позадината на организаторите. Девојчето не знаеше некои најосновни имиња да ги прочита - ЛиквиД Моли. Толку.