Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ко што гледам у листава сум го заборавил Пежо 208ца. Убаво количе е. 308ца е над буџет, ама најдобро да се праша у салон.
Имаш 308 за 24-25к на лагерМокка ти е 25к со 1.5 хди, мењач, исто имаш на лагер Сеатчињата изгледаат интересно, но немам гледано.Т-Рок ти е околу 30к за кеш, со 2.0, мењач.Пумата добро изгледа, само бензин имаш во понуда.
Дада новата, поточно толку нас ми го нудеа…
Дефинитивно Сузуки Џимни за таа цена , јас го имам и сум презадоволен сум само пофалби сега не знам колку се чека пошто од Јапан го носат јас чекав подолог период ама се исплатеше и да напоменам јас ја земав 2021 околу 23, плус нешто опрема дополнителна регистрација и етц фати толку 25 . Топла препорака само сипај бензин и ништо друго и да да знаев дека колата толку ке е популарна луѓе се сликаат со нејзе колата можам во секој момент да ја продадам со иста цена и веке имам понуди за нејзе. Топла препорака за овој СУВ потрошња 6.9 .
Сеа не претерувај, се знае..
Цитат: Tony на 18 Октомври 2023, 19:00:20 pmСеа не претерувај, се знае..Надеж... Пуста надеж Цитат: Jimny на 18 Октомври 2023, 07:36:01 amДефинитивно Сузуки Џимни за таа цена , јас го имам и сум презадоволен сум само пофалби сега не знам колку се чека пошто од Јапан го носат јас чекав подолог период ама се исплатеше и да напоменам јас ја земав 2021 околу 23, плус нешто опрема дополнителна регистрација и етц фати толку 25 . Топла препорака само сипај бензин и ништо друго и да да знаев дека колата толку ке е популарна луѓе се сликаат со нејзе колата можам во секој момент да ја продадам со иста цена и веке имам понуди за нејзе. Топла препорака за овој СУВ потрошња 6.9 .Јас разбирам, mini G vagen, ок оф роуд карактеристики и се тоа, ама според првиот пост и понудените опции сигурно не бараат мало, ептен мало џипче со 1.5 атмо мотор...Sent from my SM-S908E using Tapatalk