Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Има во Врање лепенки, даваат кај салата нема ред. Немора до Ниш да идете. Шерирајте
Во Прилеп пасошите на тие кои се сликале на 12ти јануари се стасани.Ние што сме на 30ти со к... в раце останавме. Од партија велат дека на 20ти ќе сме можеле да ги земеме.
Цитат: nestor04 на 13 Февруари 2024, 14:06:18 pmВо Прилеп пасошите на тие кои се сликале на 12ти јануари се стасани.Ние што сме на 30ти со к... в раце останавме. Од партија велат дека на 20ти ќе сме можеле да ги земеме.Покрај сите заебанции во последните денови и разоткривање на многу лаги, неможам да веруваш што читам.Во револуционерниот град Прилеп, партија дава пасоши или мвр?Уште им верувате на партиите?
Цитат: flashgordon007 на 13 Февруари 2024, 14:18:30 pmЦитат: nestor04 на 13 Февруари 2024, 14:06:18 pmВо Прилеп пасошите на тие кои се сликале на 12ти јануари се стасани.Ние што сме на 30ти со к... в раце останавме. Од партија велат дека на 20ти ќе сме можеле да ги земеме.Покрај сите заебанции во последните денови и разоткривање на многу лаги, неможам да веруваш што читам.Во револуционерниот град Прилеп, партија дава пасоши или мвр?Уште им верувате на партиите?Во севериџистан партија дава пасоши. Партија ги става лицата што ќе те сликаат. партија одбира кој ќе ги печати итн. Не знам дали сте свесни ама партија одбира и кој ќе те закопа кога ќе умреш.
Vidi zenami i cela nejzina strana se severdzani. Mojava bidejki dolgo vreme e so mene se islifuva i smeni kursot ama taa strana tamo e nepromenliva. E sega nema rucek na masa da ne se pocne nekoj moabet ama bidejki im e prljav gzot sega kjutat kako picki dvapati sum gi teral u 3 lepe pa da vidis kako vitkaat opas.Posledniot pat nesto na shala na smea se zakacavme za partiive i fino im rekov neka doe vemereto na vlast ja kje vi sudam