Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 1906921 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43910
  • Il Moderatore
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #13635 на: 09 Февруари 2025, 12:21:10 pm »

Јас кога возам низ Скопје, претицувам повеќе со ск таблици, иако возам по мапа и  не го знам патот, одколку што ме претицуваат. Реално 80% од скопјани возачката ја имаат земено со прасе.
Многу потешко во Скопје се зема возачка со прасе, отколку во било кое друго место во Македонија.
А и од тие со СК таблици, дали 50% од нив земале возачка во Скопје.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 1783
« Одговори #13636 на: 09 Февруари 2025, 12:35:40 pm »
Скопјани прасиња зимаат од Куманово. Се игра некоја игра.

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2338
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #13637 на: 09 Февруари 2025, 13:23:52 pm »
ај што прасиња највкусни се, ама и кумановки најнајчувани се привелигирани од сите останати..кога ке почне мајката да си ја фали ќерката kако се снаШла во Скопје, многу ја чува директорот унапредена е  многу ја чува еве и на зимовање е 2 пати оди на летовање па тимбилдинзи со директорот си ја чува многу ја чуват  ,кариера гради многу многу ја чува ја пазат.... си имаше среќа.Па гужва ке се ствара што побрзо тролебујсот да проработи ке морам да видам со овој мој школски што плакати лепеше сеа гледам некој директор е ставен :D кога гужва ке се растерети

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10495
« Одговори #13638 на: 09 Февруари 2025, 13:31:39 pm »
da be pocnaa kesh da baraat..

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4278
« Одговори #13639 на: 09 Февруари 2025, 20:45:48 pm »
Само релакс и без нервози. На кој му се свири нека свири, на кој му се пцуе нека пцуе. Мене тоа не ме допира. Се дешава 3-3.5 саати да поминам дневно низ скопскиов сообраќај (вчера беше таков ден), таман работа да се нервирам на секој што пробуе нешто да напраи своеглаво. Пушти си подкастче некое, јави се на 3-4 луѓе што ти дужат кафана да ги потсетиш за следна недела, и тоа е тоа. Инаку, ако се` си земаш при срце, ќе те удри инфаркт на 40-50 години со скопскиов сообраќај и култура.
Абе лесно е со e-UP вака да се вози, ми се десило и мене неколку пати кога возев низ гужвите со службеното, милина. Музиче пуштено, муабет со колега ако не си сам у кола, и да треба тргни застани ич не се нервираш пошто е лесно и не те заморува, и нормално нема нервози ич.