Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Има веке, професионална воздушна пушка...
Цитат: RikiRulz на 12 Декември 2011, 22:58:34 pmИма веке, професионална воздушна пушка...Професионална со само 16 џули Ма немоЈ!
Цитат: Tommy на 12 Декември 2011, 13:38:41 pmДе бе Фаланга, до толку ли сакаш да биде Кока Кола во Македонија, а.к.а Амди Бајрам? Јас прво Амди Бајрам би го стрпал во затвор ПАК, па после све друго. Точме-момче и јас сум многу револтиран на темава.Мене ми имаат украдено следново и тоа цигани со сигурност, ги знам и кои се, еве ги пред соборна црква бришат шофершајбни: 4 точаци (еден Пони и 3 брзаинци), 4 плински боци од подрум (две полни и две празни, како не им експлодираа полните во делови да ги распрснеа, нема господ значи), 4 бандаши со гуми од кадетот од подрум, кутија со алати од подрум (најмалку 200 евра во вредност), циркуларна пила, косилица за трева, шлајферица, две бормашини, канта бензин полна бензин некаде 40л, штоповите од кадетот два пати ги крадеа, теписон нов (го носиме со татко ми и го качуваме на 4-ти кат, одиме да миеме раце, после три минути се враќаме го нема од пред врата).Во викендица: Комплет зимски алишта сезона 2008-ма година, 2009-та година после тоа престанавме да ги носиме алиштата таму, окулу 30 кила свинско од замрзнувач (не знам и него зошто не го земаа), 4 садници јапонско јаболко, 4садници крушка, 2 садници смрдливо дрво, електричен апарат за заварување и туршија тегли неброено.Сите овие до еден се циганаана. Комшијата куче стави во двор и кучето му го украдоа сосе предната метална влезна врата во двор.И кај нас во строг центар спроти Влада редовно работат. Полиција ги фаќа ги става во комбе и веднаш ги пушта, ни записник прават ни ништо. Секој ден ги гледам пред соборна (веројатно сите ги знете, тие цела фамилија се лопови) и ништо не можам да им правам. Барем ме знаат дека од мене краделе па не ми досаѓаат со миење шофершајбни. Некој ќе рече, па ене ги работат, шофершајбни бришат. Е да, ама кога си одат накај дома све маф брават по пат. Циган си е циган нема тука расправија, не знам ова-не знам она...
Де бе Фаланга, до толку ли сакаш да биде Кока Кола во Македонија, а.к.а Амди Бајрам?
Циганите се голема напаст и со нив ама никако неможеме да тргнеме напред. Проблемот е што за нив не важи ниту еден закон.