Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Врти сучи, тој е изборот за тие пари. Дали имате искуство со пежо 206+ ?Има на реклама5, од први газди со 90.000км за 3500 евра.Мене ми делува како комбинација од 206 и 207.
Цитат: Tesla на 10 Мај 2023, 20:58:49 pmУх, пребарав по интернет, скоро сите модели освен корса ц, се преку 3000 евра. Не знам дали пазарот е поскапен, ама некако високи цени ми наидоа.Citroen c3 1.1 или 1.4 како се покажани? Гледам од 2000-2500е се движат, а се 2005/7 годиште.Фиат пунто влага во круг на размислување.Мерцедес, не би. Не знам дали има скапи делови, сепак е мерцедес.Јас земав Гранде Пунто пред 4 месеци со најслабиот мотор, 65кс, 2008 година, бензин-плин.Ако не ти смена тромоста, овој модел ти влага во буџет.Прилично економично возило, кое и покрај годините не изгледа како модел од пред 18 години.10 литри плин градска и 7 на отворено, 2000 денари мал сервис, 5500 за сет каиши со затегачи и водна пумпа, 7000 сет ламела... Чат пат ке имаш заебанции со електрониката, што за жал е карактеристично за фиатите од тие години.Во комбинација со сити сервото и компактните димензии е измислено за низ град. За се друго е премногу тромо и си бара доста шалтање за да одржуваш брзина.Sent from my LM-V450 using Tapatalk
Ух, пребарав по интернет, скоро сите модели освен корса ц, се преку 3000 евра. Не знам дали пазарот е поскапен, ама некако високи цени ми наидоа.Citroen c3 1.1 или 1.4 како се покажани? Гледам од 2000-2500е се движат, а се 2005/7 годиште.Фиат пунто влага во круг на размислување.Мерцедес, не би. Не знам дали има скапи делови, сепак е мерцедес.
Da ti ja dadam kiata (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Мајко мила, човекот бара градско возилце, тука се препорачуваат стари кршеви и огромни колишта кои се сè, само не градски.Јас би препорачал да се ѕирне нешто градско-градско, ако веќе тоа е потребата. Нешто како Citroen C1, Peugeot 108 или Toyota Aygo. Евентуално некое Picanto како на Роци.Еве Aygo со 110.000, ми личи дека е неувезувано и пишува дека е од 2011. 3000 Евра.http://reklama5.mk/AdDetails?ad=4673426
Цитат: zeroSignal на 11 Мај 2023, 13:52:10 pmМајко мила, човекот бара градско возилце, тука се препорачуваат стари кршеви и огромни колишта кои се сè, само не градски.Јас би препорачал да се ѕирне нешто градско-градско, ако веќе тоа е потребата. Нешто како Citroen C1, Peugeot 108 или Toyota Aygo. Евентуално некое Picanto како на Роци.Еве Aygo со 110.000, ми личи дека е неувезувано и пишува дека е од 2011. 3000 Евра.http://reklama5.mk/AdDetails?ad=4673426товарно е тоаако е за градско, Ц1/107/Ајго се измислени за во градзнам дека има и коли и поголеми за истата цена, ама какво к%роболие е да тераш такво по скопскиов метеж и да го паркираш меѓу контењери, е стварно неверојатнобонус е ефтина регистрација, одржување и потрошувачка