Другари, од коли знам само бензин/нафта да ставам и ко ке светне service now бордот да ја однесам на редовен сервис, и сега купив друга кола и пасатот така ми стои. Ме интересира која е реална цена на таа кола? 2012 годиште, купена тука од порше, редовно сервисирана во порше, немала ниту еден дефект, зачувана коска, во неа сме возени само јас сопругата (50 кила тежина) и син ми (30 кила горе/доле), значи не е ниту товарана ниту мачена. Возена стриктно на отворено, пошто за во град имам друг помал автомобил, 170 000 има поминато, хајлајн ниво на опрема, 2.0 TDI онаа со 140 и нешто коња, рачен менувач со 6 брзини, bluemotion, кожени седишта и тоа оние шо не ти го потат газот, светла од оние лед што вртат во кривина коа влегуваш, ауто стоп или старт, грејачи на седиште, фабрички затемнети стакла итн ... Значи по сите прописи.
Со неа имам и 10 бандаши со гуми, 4 + 1 резерва летни и 4 + 1 резерва зимски. Значи бандаши со гуми a не само гуми.
Регистрирана пред 1 месец, зелен картон се тоа има.
Црна боја.
Е сега знам дека на невидено не се дава цена, ама еве претпоставете дека колата е коска здрава и заќувана, од првиот ден е гаражирана, колку би вредела? Стварно не се разбирам од коли и не сакам ни да се замарам или да се ценкам или да кјарам пари на нејзе, сакам да ја продадам одма да ми се мавне од главава.