Автор Тема: цена за passat b7 highline  (Прочитано 2513 пати)

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3254
Одг: цена за passat b7 highline
« Одговори #15 на: 27 Април 2023, 14:54:37 pm »
До вечер ќе стигне до 15.000 како што тргнала работава...

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5529
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #16 на: 27 Април 2023, 15:04:20 pm »
Going once, going twice...... :D
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6112
  • 69
« Одговори #17 на: 27 Април 2023, 15:14:32 pm »
Друже, ако го огласиш за мали пари, сите ке мислат дека е калемен, враќана километража, бла бла бла...
Пукни си го ти 15,300.00 eur, пиши на огласот: ФАБРИКА, МК потекло, МК сервис овластен, проверка по ваша желба во секое време во овластен сервис. ОРИГИНАЛНИ Клучеви, сервисна книшка од Порше Македонија....ФУЛ ФУЛ ФУЛ ЕКСТРА ХАЈЛАЈН пакет. ГРАТИС ДОБИВАТЕ: комплет нови ЗИМСКИ СЕТ + Резервна, комплет нов СЕТ ЛЕТЕН + Резервна, само за вистински Љубители на ФОЛЦВАГЕН, УНИКАТ!!!! ФАБРИКА....

Првиот што ке се јави и праша за попуст, речи му да дојде, да го проба и да даде колку што мисли дека вреди колата. Секако како купувач ке му биде незгодно да ја симне за 5000 евра...
:D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен crcic

• Почетник
  • *
  • Пораки: 45
« Одговори #18 на: 27 Април 2023, 15:39:02 pm »
ко шо заклучив 12к е реална цена. ми пишаа неколку членови од форумов и еве јавно кажувам ако некој од нив се реши и го бендиса таа е цената, нема да се ценкам или покачувам или намалувам цени. слики и видеа ке ставам утре, тука, комплет и детални да може сите да видат, да не испадне после овој педер е ме заеба, едно кажува кога отидов таму друго беше итн.... стојам позади секој напишан збор.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5529
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #19 на: 27 Април 2023, 15:40:19 pm »
ко шо заклучив 12к е реална цена. ми пишаа неколку членови од форумов и еве јавно кажувам ако некој од нив се реши и го бендиса таа е цената, нема да се ценкам или покачувам или намалувам цени. слики и видеа ке ставам утре, тука, комплет и детални да може сите да видат, да не испадне после овој педер е ме заеба, едно кажува кога отидов таму друго беше итн.... стојам позади секој напишан збор.
Golden car strikes again! :D
Izgleda navistina e clen :D
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен crcic

• Почетник
  • *
« Одговори #20 на: 27 Април 2023, 17:30:35 pm »
мислиш black, не е golden.

Golden car strikes again! :D
Izgleda navistina e clen :D

Отсутен crcic

• Почетник
  • *
« Одговори #21 на: 20 Мај 2023, 13:43:43 pm »
so malo docenenje eve sliki. napomena, kolata e takva kako sto e ne e perena ne e polirana ne se filtrirani slikite itn... ona sto sedistata licat kako nesto da ima iskapano na niv, nema nisto, takva e kozata, od taa so ne go poti gazot, zaboraviv kako se vikase.

https://www.photo-pick.com/online/ZPPyOBWU.link

Отсутен TylerMkD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 277
« Одговори #22 на: 20 Мај 2023, 14:21:27 pm »
12000 евра. Ако е како што викаш гаражирана и фаровите не се мрднати од сонце и заматени. Ако е миена детално на сликите, ако има теписонски патосници на сликите. И ако не е сликана во дрисла туку на убав ден и убаво прикладно место.

Комотно 12.000, може ќе спадне ама во денешно време како што салам мотори се реткост, со 2.0 тди не гледам проблем.

Па уште ако е со лед фарови, ич не се мисли. И 13 може комотно.

Значи ако го викне @zeroSignal да му ја сликне како од рецензиите за 100еур, ќе може за 13к да ја огласи?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54955
  • Махер
« Одговори #23 на: 20 Мај 2023, 15:07:25 pm »
Сликите се клучни за било кое ривју, оглас и се друго. Тука нема дискусија.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7061
« Одговори #24 на: 20 Мај 2023, 15:43:48 pm »
ОК си се сликите, мене бојата ми се свиѓа ептен.

Отсутен TylerMkD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 277
« Одговори #25 на: 20 Мај 2023, 15:59:45 pm »
ОК си се сликите, мене бојата ми се свиѓа ептен.

Сликиве што се горе покатастрофа не може да бидат, што зборуваш?

Буквално ова е првата слика

Отсутен crcic

• Почетник
  • *
« Одговори #26 на: 20 Мај 2023, 17:17:07 pm »
taa ti e, tinja se slikite u pravo si. ali za toa beloto sto lici kako brasno istureno nemam poima sto e, valjda nekoj otsjaj od sonceto ili kamerata na telefonov, bog znae. vo zivo nisto nema, top sostojba e tepisonot. kako i da e, bolje losi sliki a dobra kola, koj i da dojde da gleda da bide prijatno iznenaden, otkolku nasminkani sliki a tinja kola. isto taka, slikive se onaka informativni, da si dostojam do zborot, ne se zamarav voopsto dodeka slikav, 30 sekundi potrosiv za site 40 i kusur... :)