Честото нека е, со здравје да си го возите! Многу безгрижни километри.
Машала цениве за новиве возила.
Богами машала.. Истава кола пред околу 2-3 години ќе вредеше околу 2000-3000 евра помалце.
Интересно количе, со здравје да се вози, сигурно е помераклиски моторот од тој атмосверецот, другар го има мн глуп мотор е од секој аспект. Е сеа меѓу 208ца и ова 208цата ми е ептен по лична, ама верувам дека имаат забегано со цените. Колку разлика беше за вака со слични карактеристики?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
основна 208мица по ценовник е 19,600. Таква како што гледав и сакав јас, е 22,120 по ценовник (второ ниво на опрема, Allure). И да се исценкавме нешто, немаше да дојде до цената на оваа.
Како е можно уште да се продаваат коли во 2023-та со рачки на стаклата...
Језиво.
Колку беше доплатата за тоа?
Гледам и кај другаров е таа опрема и кај него назад нема ел. стакла.
Инаку колава е топ.
Уште еднаш со здравје да се вози.
во мојава ситуација немаше опција за доплата, бидејќи беше возило од лагер, воедно и го нема како опција за доплата во ова ниво на опрема, треба да идеш барем едно нагоре... Shine или Elle.
Многу ме израдува изборов на кола и мотор и мењач! Браво! Супер избор си направил. Мислам дека со Мишелин Примаси 4 иде иако е мало количе. Цакум пакум!
ете, тоа заборавив... Michelin e Primacy, 205/55/16
Да? Не се primacy 4? Е primacy се!?
мхм. Е Primacy.
Супер и тука да пишеме со здравје да се тркала,јас една замерка ПОТПИРАЧ ЗА РАКА тоа само му фали да биде цакум пакум
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
не ми е неопходно. ма да за тоа има чаре, ќе зеам од оние Armrest на крај на краиштата, и ќе го стаам
Или ете класниот вика опција ОЕМ, може треба да се праша... За воља на вистината, не ми ни текна на тоа у целово бирање, трчкање и преговарање...
Го разочара карклуб богатото лоби, со изборот на рачка за менувач Со здравје да си ја возиш, ме израдува кога прочитав на крај дека се избори за бандаж, а не раткапна во '23 година
јеби га, не може на секого да се удоволи.
На сите останати, фала уште еднаш. Се најубаво ви посакувам.
@zeroSignal тебе посебно фала, и за тоа што посвети време и живци во асистирање да ја земеме. Забораив да ја "брендирам", ќе го бувнам стикерот деновиве.