Bas sega so nevestava moabetevme okolu toa zelenoto.
Preeska sram nesram mu svrtev na prethodniot gazda na puntovo. Mi se javi mu kazav sto kako deckoto dosta otvoren za moabet. Kolata bila od na zenamu majka. Taa bila prva gazdarica neuvezeno vozeno strikno po Skopje. On vika kolata defekt nemala. Bilo nabieno predno suvozacko krilo oni smenile novo. Redovno bilo servisirano i kolku sto bi cuvala zena
Mi napomna deka nekolku pati mu se desilo da mu zdrma motor kako na 2 klipa majstor im rekol ili bombina ili ecu demek ama ne se zamarale so toa vika mnogu retko bilo toa i taka i ja prodale. Mu napomenav za ljuljanketo mi vika ja otkako znam za puntoto toa taka si ljulka minimalno dodeka e vo ler. Inace go prodale 1250€ i sve mu napomenale na prekupecot a toj normalno kje si sredam jas rekol.
Se potrudil da go ispolira iscisti vnatre i namacka so sjaj gumite i patosnicite i normalno da smeni cena vo 1699€.
Preeska projdov pokraj fas-vas kozle i zastanav cisto da vidam delovi. Servis na cudovo e 350 filter ulje i tolki za vozduh,1000 svekjici ngk,1000 kabli i ulje po zelba.